Caesarstone breidt portfolio uit met introductie van Time Collection

Caesarstone, ontwerper en fabrikant van oppervlakken in kwarts, mineraal en porselein, breidt zijn portfolio uit met de introductie van de 'Time Collection'. Deze collectie bestaat uit drie nieuwe mineraal- en twee porseleinen oppervlakken, waarbij hedendaags design en tijdloze schoonheid samenkomen. Interieurontwerpers en woonliefhebbers hebben hierdoor talloze creatieve mogelijkheden tot hun beschikking.De Time Collection haalt inspiratie uit en geeft vorm aan de grootsheid van tijd, waarbij de buitengewone aard van elk moment wordt belicht. Met een eigentijds ontwerp en een diversiteit aan kleuren brengt deze collectie een tijdloze sfeer in elk huis. Caesarstone tilt vakmanschap naar een hoger niveau door elegantie en natuurlijke materialen te combineren, zonder consessies te doen aan de duurzaamheid en het onderhoudsgemak waar oppervlakken van Caesarstone bekend om staan.

Caesarstone breidt ook zijn productlijn verder uit met de introductie van mineraaloppervlakken, waarbij drie nieuwe ontwerpen worden toegevoegd aan de Time Collection, naast meer dan 30 bestaande kleuren. Deze oppervlakken zijn de nieuwste innovatie van Caesarstone en bieden een duurzaam product met een laag silicagehalte. Dit wordt mogelijk gemaakt door een mix van natuurlijke mineralen en geavanceerde, innovatieve materialen, waaronder gerecyclede materialen.

Dit zijn de drie nieuwe mineraaloppervlakken in de Time Collection:

  • 5140 Dreamy Carrara: De combinatie van zijdezacht, subtiel gebroken wit met lichtgrijze tinten creëert een complex netwerk van variërende intensiteit. Dit patroon harmonieert op een elegante manier een mix van dynamische sedimentaire aderen in aardse grijstinten en blauwachtige ondertonen, met donkerdere strepen.
  • 5113 Solenna: Een warme witte basis wordt bedekt door een uniek patroon van aardse aderen met klei grijze lijnen en amberkleurige accenten. Dit voegt een tijdloze elegantie toe aan elke kamer en roept een organische interpretatie op van oude topografie.
  • 5310 Brillianza: Een mysterieuze gloed van kristalheldere transparantie, in een levendige opeenvolging van ijzige, witte aderen. Deze vervagen in een koele grijze basis, aangeraakt door een sprankelend spel van licht en schaduw, geïnjecteerd met minerale poeder-perziktonen.

De twee nieuwe porseleinen ontwerpen van de Time Collection zijn:

302 Metallio Black: Een grafietkleurige basis, gehuld in een rokerige koperroest die doet denken aan mist. Groene en gele nuances geven de geblakerde metalen achtergrond de kenmerkende uitstraling van een industrieel metaal met een matte afwerking.

303 Metallio Brown: Kastanjebruin en matte roodtinten vermengen zich tot een rustieke uitstraling, die lijkt te zijn gebakken en een schijnbare glans heeft, maar toch een authentieke verouderde textuur heeft die het gevoel versterkt in een matte afwerking.

De Time Collection getuigt van Caesarstone's inzet voor vakmanschap en esthetische innovatie. Deze oppervlakken zijn niet alleen duurzaam en eenvoudig te onderhouden, maar bieden ook diverse toepassingsmogelijkheden, van keukenwerkbladen tot badkamerwanden. "Met de introductie van de Time Collection zetten we een nieuwe standaard voor tijdloze schoonheid en kwaliteit in de wereld van hoogwaardige werkbladen", zegt Mor Krischer, Global Head of Design bij Caesarstone. "We zijn trots om een collectie te presenteren die zowel de geschiedenis als het erfgoed van Caesarstone weerspiegelt, en tegelijkertijd voldoet aan de behoeften van onze klanten op het gebied van esthetiek en functionaliteit."

Meer informatie:
Caesarstone
www.caesarstone.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.