Quick-Step: 'Met Alpha PVC vloeren is renoveren kinderspel'

'Met een warme, houten vloer of een strak betondesign krijgt het interieur een totale metamorfose met groot effect', aldus Quick-Step. Om deze metamorfose zo eenvoudig en vlekkeloos te laten verlopen introduceert het vloerenbedrijf de collectie Alpha PVC -vloeren.Naast het makkelijke kliksysteem van Quick-Step zijn alle decors uit de nieuwe collectie van Alpha PVC nu immers ook voorzien van een geïntegreerde ondervloer. Deze innovatie geeft niet alleen extra comfort en geluidsisolatie, maar zorgt er ook voor dat de vloer nog sneller en gemakkelijker geplaatst kan worden. De Alpha PVC kan zelfs gewoon bovenop een bestaande tegelvloer worden geplaatst. Hierdoor verlies je dus geen tijd en geld met het uitbreken van tegels en krijgt de ruimte in een handomdraai een nieuwe, frisse look.

"Zelfs de plaatsing van een visgraatvloer is dankzij het nieuwe Unizip-systeem van Quick-Step vanaf nu kinderspel. Normaal gesproken zijn er voor een visgraatvloer twee verschillende soorten planken nodig, maar de decors uit de Ciro visgraatcollectie hebben één ingenieus type plank dat aan beide zijden vastklikt. Zo kan een prachtige visgraatvloer dus makkelijk worden gerealiseerd", besluit Quick-Step.

Meer informatie:
Quick-Step
www.quick-step.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.