Luca Lifestyle voegt nieuwe collecties, vormen en kleuren toe aan het assortiment

Luca Lifestyle staat voor tijdloze potten met een combinatie van verschillende kenmerken. De premium potten voor binnen en buiten onderscheiden zich door hun lichte gewicht en duurzaamheid. Ze zijn overal en altijd in te zetten en grenzeloos door een natuurlijke uitstraling en verfijnde afwerking. Dat dit allemaal samenkomt in één product maakt het assortiment van Luca onderscheidend.Onlangs zijn er een aantal nieuwe collecties, vormen en kleuren aan het assortiment van Luca Lifestyle toegevoegd. Hiermee is ook het assortiment aan 3D-modellen aangepast. "Deze 3D-modellen worden veelal door tuin- en interieurontwerpers gebruikt om producten in een ruimte te visualiseren. Bovendien kan het klanten helpen bij het maken van de juiste keuzes", aldus Luca Lifestyle.De potten van Luca Lifestyle hebben per vorm dezelfde verhoudingen. Daarom zijn alle 3D-modellen te schalen naar de gewenste maat binnen de collectie. "Een van de 3D-modellen toegepast in een ontwerp? Dan ontvangen we hier graag een screenshot van. Deze kan gedeeld worden via het ondertaande e-mailadres."

Kijk voor de juiste maten op het B2B-portaal (log in via deze link of neem contact op met Luca Lifestyle) of bekijk de productbijlage.

Meer informatie:
Luca Lifestyle
De Peel 2
4264 KK Veen
+ 31 (0) 416 72 50 03
info@lucalifestyle.com
www.lucalifestyle.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.