Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Robert Schellekens: 'We bedienen zowel de B2B- als B2C-markt'

Luxury By Nature overgenomen door de Vestingh Paint Craft Lifestyle

Vanaf 7 november is Luxury By Nature overgenomen door Vestingh Paint • Craft • Lifestyle en Lab Paint. De voormalig eigenaren Edwin Huisman en Erik Rauch hebben onder andere de webshop, het Instagramaccount en de gehele behangcollectie overgedragen aan Robert Schellekens, founder van Vestingh, Lab Paint en de Lab Paint Foundation.

Luxury By Nature gaat door
Opgetogen zijn beiden om te melden dat Erik vanaf 20 november het team van Vestingh Paint • Craft • Lifestyle, Lab Paint en Luxury By Nature komt versterken. ''Met al zijn kennis en ervaring is Erik een enorme toevoeging voor het team,'' vertelt Robert Schellekens. ''Ook voor bestaande klanten van het behangbedrijf is het fijn nog een bekend gezicht te zien. Wij zullen ons uiterste best doen om, waar Luxury By Nature groot mee is geworden, voort te zetten in dit hogere segment.''

Volgens Robert heeft Vestingh Paint • Craft • Lifestyle nu plotseling de meest exclusieve behangcollectie van Nederland in huis. Denk hierbij aan de labels Ralph Lauren Home, Pierre Frey, Cole & Son, Mind The Gap, Thibaut, Morris & Co en Sanderson naast Élitis, Arte en CMO Paris. Maar er is nog véél meer.

Showroom in Vestingh Conceptstore
Vanaf heden is de exclusieve en uitgebreide behangcollectie van circa 500 behangboeken te bewonderen in de conceptstore in Bussum. Eveneens is Luxury By Nature weer telefonisch bereikbaar en is de website operationeel.

Robert vervolgt: ''Wij bedienen zowel de B2B als B2C markt. De consument kan in de conceptstore langskomen, maar ook de interieurprofessional met zijn of haar klant. Wat wij met deze overname beogen is dat we niet enkel verf van top kwaliteit leveren, maar ook de meest exclusieve behangmerken aan ons assortiment toevoegen. Hierdoor ontstaat er een leuke dynamiek en blijven we inspireren!''

De webshop van Luxury By Nature zal zich voornamelijk richten op de verkoop van behang. Meubels, stoffen, accessoires worden bijvoorbeeld niet meer aangeboden. De prachtige locatie in ‘s-Graveland is gesloten en de behangcollectie is verplaatst naar de conceptstore van de Vestingh.

Meer informatie:
Luxury By Nature
[email protected]
www.luxurybynature.nl