De Woonindustrie blikt vooruit op Voorjaarsvakdagen 2024

De Woonindustrie, het inkoop-, inspiratie- en innovatiecentrum, blikt vooruit op de Voorjaarsvakdagen 2024. Van 4 tot en met 7 februari worden de deuren wagenwijd opengezet voor bezoekers.

Op deze dagen staan de nieuwe collecties 2024-2025 in de showrooms. "Op 4 februari trappen we traditioneel af met het Woon & Interieur Event voor iedereen. Op 5,6 en 7 februari ontvangen we het B2B segment en bieden we een inspirerend programma aan. In de nieuwsbrief van volgende maand meer informatie hierover", aldus de organisatie.


Raambekleding van BD Line.

Tevens kunnen bezoekers een nieuw merk verwachten in Nieuwegein. Vanaf heden is BD Line onderdeel van De Woonindustrie. En toont op de eerste etage haar collectie in raambekleding.

Iedere maandag is het Marketday en is het centrum open van 10.0 tot 17.00 uur. Al de 300 woonmerken- en makers zijn dan aanwezig om hun collectie te etaleren en toe te lichten.

Meer informatie:
De Woonindustrie
www.dewoonindustrie.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.