Dirk Boll nieuwe verkoopdirecteur Parador

Met onmiddellijke ingang wordt Dirk Boll bij Parador als sales director verantwoordelijk voor de verkoop in Centraal-Europa. In deze functie is Boll verantwoordelijk voor de totale verkoop in de DACH-regio, de Benelux en Italië. Hij volgt Markus Ehler op, die in oktober op eigen verzoek het bedrijf verliet.


Dirk Boll de nieuwe sales director van Parador.

"Bij Parador liggen onze klanten ons na aan het hart. Met Dirk Boll hebben we een ervaren manager voor een van de belangrijkste strategische gebieden van onze onderneming. Samen met het bestaande verkoopteam zal hij onze marktpositie in de landen verder uitbouwen, onze succesvol gevestigde verkoopkanalen versterken en nieuwe mogelijkheden voor groei en investeringen openen", zegt Neel Brandham, CEO van Parador.

Boll brengt uitgebreide ervaring in de vloeren- en inrichtingsmarkt mee naar Parador. Meest recent was hij Sales Manager Duitsland voor de Amerikaanse fabrikant van designvloeren Milliken. "We zijn erg blij dat Dirk Boll ons managementteam komt versterken. Hij heeft ervaring in het managen van verkoopteams in heel Europa voor grote meubelmerken zoals Steelcase, Interface en als Managing Director van Anker Carpets", voegt Bradham toe.

In zijn nieuwe functie zal Dirk Boll verantwoordelijk zijn voor de gespecialiseerde detailhandel, doe-het-zelf, e-commerce en commerciële verkoopkanalen in de DACH-regio, de Benelux en Italië.

Meer informatie:
Parador
www.parador.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.