Falmec introduceert nieuwe afzuigkapmodellen

Innovatie en techniek worden bij Falmec voortdurend verbeterd, terwijl er tegelijkertijd gelet wordt op de laatste trends binnen de keukenbranche. Zo komt Falmec met twee nieuwe producten, de Europa 175 Black en de Light Bronze. En daar blijft het niet bij. In december zal het Fusion-model gelanceerd worden. Ook in 2024 komt de fabrikant met nieuwe modellen.



Light Bronze - De nieuwe bronzen Light afzuigkap combineert een 'less is more'-ontwerpfilosofie met een ultradunne Multi-air filtertechnologie en sfeervolle LED-verlichting voor een functionele, stijlvolle keuken.



Europa 175 Black - Met zijn ruime afmetingen, professionele uitstraling en matzwarte afwerking, verhoogt de nieuwe Europa 175 de functionaliteit en stijl van elk kookeiland. Voorzien van dimbare LED's, past het zich aan elke ambiance aan. Europa is ook verkrijgbaar in een recirculatie versie die geuren absorbeert en de luchtvochtigheid vermindert dankzij de innovatieve Carbon.Zeo-filters.



Fusion - De nieuwe afzuigkap Fusion van Falmec in de categorie schuine kappen valt op door zijn eenvoudige en strakke ontwerp, met geometrische lijnen en een afwerking die een bijzonder effect heeft dankzij het matte glas, dat mooi contrasteert met het gepolijste profiel waar het aanraakbedieningspaneel is geplaatst. Fusion is voorbereid, in de filterversie, voor de installatie van het Carbon.Zeo geurfilter, dat binnenin de kap kan worden geplaatst. Dimbare LED-verlichting zorgt voor helderheid boven het kookgebied.

Meer informatie:
Falmec Benelux BV
Vennestraat 24
2161 LE Lisse (ZH)
+31 (0)252 74 50 99
info@falmec.nl
www.falmec.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.