Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eurochair Projects gaat verder als Búni

Eurochair Projects, een gevestigd familiebedrijf met op maat gemaakte B2B-interieuroplossingen, maakt met trots een nieuw hoofdstuk bekend. Onder leiding van de dynamische zussen, Ann-Sophie en Geraldine Behaegel, introduceert Eurochair Projects een verfrissende identiteit onder de naam Búni.

Na 26 jaar van toewijding en vakmanschap gaat Eurochair Projects, een bloeiend familiebedrijf, verder onder de nieuwe naam Búni. Dit komt na een rebrandingstraject waarbij niet alleen de naam, maar ook de visuele uitstraling van het bedrijf vernieuwd is. De transformatie zorgt voor een nieuw begin voor Búni, dat vastbesloten is om dezelfde hoge kwaliteit en klantgerichtheid te behouden, met een frisse uitstraling en een vernieuwde focus op maatwerk. Dit versterkt hun inzet voor de persoonlijke en eerlijke aanpak wat hen uniek maakt.Aanpak met een accent
De naam Búni, afgeleid van het Japanse woord voor 'iets unieks', symboliseert niet alleen hun unieke en persoonlijke benadering van elke klant, maar ook hun diepgewortelde Belgische roots, vertegenwoordigd door de 'B' in Búni, die ook verwijst naar de familienaam Behaegel. Het accent symboliseert het tikkeltje extra dat ze streven te bieden aan iedere klant.

Hun tagline, 'Furnishing your story', is niet alleen een slogan, maar een belofte. Samen met de klant gaan ze elk project met 100% enthousiasme aan om het verhaal van de klant tot in de kleinste details te verwezenlijken.

Búni staat klaar om aan de uiteenlopende behoeften van verschillende sectoren te voldoen, waaronder de horeca, projecten, gemeenten en zorginstellingen. Alle zit- en treinbanken worden 100% op maat geproduceerd in het eigen atelier te Ardooie.

Dynamisch familiebedrijf
Ann-Sophie en Geraldine, de dynamische zussen achter Búni, zetten de familietraditie verder die ze hebben geleerd van hun vader, Geert Behaegel. Ann-Sophie, de oudere zus, heeft al meer dan 15 jaar ervaring bij Eurochair Projects, waar ze haar passie voor sales en interieuradvies kon ontwikkelen onder de begeleiding van haar vader. In 2021 verwelkomde ze haar jongere zus, Geraldine, die verantwoordelijk is voor het dagelijkse beleid en de marketingactiviteiten.

Hun enthousiasme en toewijding om hun klanten hoogwaardige B2B-interieuroplossingen te bieden, zijn altijd 100%. Dit maakt hen de drijvende kracht achter Búni en de verwezenlijking van zijn unieke, persoonlijke aanpak. Ze hebben veel geleerd van hun vader, Geert Behaegel, en zijn vastbesloten om de kennis van het familiebedrijf voort te zetten en te versterken.

"Onze meubels worden met veel aandacht en vakmanschap gemaakt. Of je nu stoelen, tafels, zitbanken, loungemeubilair, of terrasmeubels voor jouw zaak zoekt, bij Búni vinden we altijd de perfecte oplossing op maat. We zetten ons volledig in om elk project met toewijding en precisie uit te voeren, zodat we niet alleen meubels leveren, maar zorgen voor unieke interieurbelevingen", aldus Ann-Sophie.

Veelbelovende toekomst
De twee zussen geloven in een persoonlijke en eerlijke aanpak. Ze geloven in hoogwaardige interieuroplossingen en in het nastreven van succes in ieder project. De overgang naar Búni betekent een nieuw begin vol enthousiasme en creativiteit. Ze zijn met veel enthousiasme klaar om hun klanten te verrassen met kwaliteitsvolle interieuroplossingen.

“Voor onze bestaande klanten verandert er niets, ze kunnen nog steeds vertrouwen op dezelfde persoonlijke aanpak en de hoge kwaliteit waar Eurochair Projects om bekend staat. Búni bouwt voort op deze sterke basis en gaat nog een stapje verder, terwijl we onze klantgerichtheid behouden en ons blijven inzetten om hoogwaardige interieuroplossingen te bieden, zoals we altijd hebben gedaan,” zegt Geraldine.

Horeca Expo
Búni zal aanwezig zijn op de Horeca Expo van 19 tot 22 november in Flanders Expo, te vinden in hal 1, stand 1634. Een unieke kans om de nieuwste innovaties in B2B-interieuroplossingen en meubilair te verkennen en persoonlijk kennis te maken met het Búni-team.Meer informatie:
Búni
www.buni.be

Publicatiedatum: