Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kave Home introduceert 'personalisatieproject'

Kave Home geeft de zakelijke strategie een boost met de introductie van een eigen personalisatieproject. Klanten kunnen met deze tool elke stijl en ruimte aanpassen en experimenteren met de verschillende mogelijkheden die Kave Home biedt. Een van hun bekendste collecties die beschikbaar is in de tool, is het bankstel BLOK. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Modulariteit en personalisatie van meubels zijn de twee pijlers waar de nieuwe strategie op rust. De klant krijgt zo een uitgebreid aanbod aan opties om het ontwerp van de meubels ter plekke aan te passen. Dit kan op de website, maar ook in de winkels zelf waar een interieurservice beschikbaar is.Vorm en indeling bekijken
Het doel van de tool is om de gebruiker de mogelijkheden te geven om de vorm en indeling van een bankstel – een van de belangrijkste meubelstukken in een huis – in de beoogde ruimte zelf te bekijken. Met deze nieuwe configurator kunnen klanten eindeloos veel composities maken en de verschillende modules op een manier opstellen die in de beschikbare ruimte past.

De 3D-configurator op de website biedt een groot aantal opties en verschillende modules, zoals hoekmodules, chaise longues, kussens en voetenbankjes. Om de beste keuze te maken kunnen klanten modules toevoegen of weghalen. Ook het aantal zitplaatsen is flexibel en afhankelijk van de wensen van de klant. Op dit moment zijn twee van de meest iconische banken van het merk modulair beschikbaar. Het gaat om bankstel Blok en bankstel Neom.

Personalisatie
Naast de modulaire opties voor bankstellen Blok en Neom introduceert Kave Home ook een digitale tool die klanten in staat stelt om met kleuren en stoffen te spelen. Meubels als banken en fauteuils zijn in verschillende uitvoeringen te zien.

Omdat alle stoffen beschikbaar zijn in een groot aantal kleuren, creëert elke klant een sfeer die helemaal naar eigen smaak is. Kave Home stelt hen in staat om hun eigen ontwerpen te maken tegen een betaalbare prijs en van uitstekende kwaliteit. Deze persoonlijke keuze in stoffen is beschikbaar voor de banken Anley, Anarela, Martina, Gala en Compo en de fauteuils Luisa en Patio. Er zijn 70 opties wat betreft stoffen en kleuren.3D-configurator
In de 3D-configurator ziet de klant zijn bank of fauteuil met de gekozen stoffen en kleuren. Ook is er een mogelijkheid om het resultaat vanuit verschillende hoeken te bekijken. Dit helpt met het nemen van weloverwogen beslissingen en het ontwerpen van een uniek meubelstuk dat perfect past bij de voorkeuren en stijl van elke afzonderlijke klant.

Product bekijken in AR
Met behulp van augmented reality ziet de klant, voordat hij of zij het meubelstuk koopt, hoe het ontwerp eruit zal zien in de kamer waar het zal komen te staan. Op de productkaart van het gekozen stuk staat namelijk een QR-code die met een smartphone of tablet kan worden gescand. Vervolgens openen ze met de camera van het apparaat de link. Deze technologische ontwikkeling maakt het mogelijk om het gekozen meubelstuk virtueel in de beoogde kamer van de klant te plaatsen. Dit maakt het makkelijker om stoffen en texturen te beoordelen, te bepalen of het meubelstuk past bij de eigen stijl en uiteindelijk te beslissen om het wel of niet te kopen.

Deze optie is ook beschikbaar in de winkels van Kave Home. In het Atelier staan iMacs waarop klanten hun producten kunnen personaliseren. Ook is er hulp van een team van interieurexperts.

Meer informatie:
Kave Home
www.kavehome.nl

Publicatiedatum: