"Steeds meer exposanten richten zich op contractspecialisten"

Fotoreportage van Meubelbeurs Brussel

Van 5 tot en met 9 november verwelkomde de Brussels' Expo professionele bezoekers voor de Meubelbeurs Brussel. Honderden exposanten, zowel nationaal als internationaal, presenteerden hun nieuwste collecties.

Het Wonen360-team maakte gedurende drie dagen een rondgang langs Nederlandse, Belgische en internationale exposanten. Standhouders gaven aan dat het bezoekersaantal het hoogst was op zondag en maandag, vooral met een grote groep Nederlandse bezoekers. Naast hen waren er ook veel Belgische en Duitse bezoekers op de stands aanwezig.


Wonen360 maakte een fotoreportage van alle Belgische en Nederlandse exposanten, inclusief wat internationale merken. Bekijk ze hier.

De ervaringen van exposanten varieerden. Sommigen hadden een succesvolle editie, anderen minder bezoekers trokken en twijfelden over deelname volgend jaar. Desondanks overheerste een positieve stemming, waarbij de interesse in nieuwe collecties, kleuren en het netwerken met klanten werd benadrukt.

Bezoekers en exposanten waren aangenaam verrast door de opzet van de beurs, die een upgrade had gekregen met aandacht voor standontwerp, thematische plekken en een verzorgde uitstraling. Het thema 'Future is FurNATURE' was op verschillende locaties terug te vinden.

Enkele gespotte meubeltrends waren opvallende kleuren zoals warme herfsttinten en veel roze, organische vormen in banken, salontafels en vloerkleden, het gebruik van bouclé en 'fluffy' stoffen, natuurlijke materialen zoals walnoot en eik, marmeren prints (vooral wit met zachtere aders), en een sterke focus op duurzaamheid en recyclebare meubels.


Klik hier voor de fotoreportage die Wonen360 maakte.


Lees ook:
"Steeds meer exposanten op Meubelbeurs
Brussel richten zich op contractspecialisten"Geert Pots van Potz Wonen: "We hechten enorm
veel waarde aan bezoeken van meubelbeurzen"
Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.