Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cosentino investeert in nieuw ontwerpsysteem om gedetailleerde adering te kunnen realiseren

De collectie Silestone Le Chic van Cosentino bestaat uit zes ontwerpen die de charme van Victoriaanse en Parijse ruimtes vertalen naar een modern maar tijdloos materiaal voor de afwerking van wanden, vloeren, keukenwerkbladen, douches en tafels. De patronen hebben expressieve aders en metallic accenten die opvallen tegen neutrale achtergronden waardoor ontwerpen vol diepte ontstaan.

Om deze gedetailleerde adering te kunnen realiseren, investeerde Cosentino in een nieuw ontwerpsysteem. Hiermee komen de in elkaar verweven aders, de gouden en zilveren deeltjes en mineralen van allerlei formaten tot leven. De collectie bestaat uit de zes kleuren: Parisien Bleu, Eclectic Pearl, Versailles Ivory, Victorian Silver, Bohemian Flame en Romantic Ash.Silestone Le Chic wordt vervaardigd met 99% hergebruikt water en 100% hernieuwbare energie. Het materiaal bevat minimaal 20% gerecyclede grondstoffen in de samenstelling, die ook minder dan 40% silica bevatten. De gepatenteerde HybriQ+®-technologie van Cosentino maakt deze collectie niet alleen heel mooi maar ook duurzaam.

Meer informatie:
Cosentino
www.cosentino.com

Publicatiedatum: