Stephanie Jansen van Qnuz: "Onze warmtedekens gaan op de hoogste stand acht uur mee"

Knus. Wie heeft geen positieve connectie met dit woord, dat zoveel positieve betekenissen heeft. Volgens de Dikke van Dale betekent knus zoveel als aangenaam, aardig, behaaglijk, dicht bij elkaar, enig, genoeglijk, gezellig, huiselijk, intiem, kneuterig, leuk, lief, onderhoudend, prettig, maar bovenal warm en gezellig. Het is dat ook niet voor niks dat medeoprichter Stephanie Jansen haar bedrijf dat in warme kussens handelt Qnuz heeft genoemd.


Stephanie Jansen, medeoprichter van Qnuz.

De koude periode komt er weer aan en dat betekent topdrukte bij Qnuz. "De warmte kussens zijn volledig draadloos en verwarmen door middel van infrarood. De collectie is dit jaar flink uitgebreid met de mooiste stoffen en prints", laat Stephanie weten.

"Naast warmtekussens hebben we nu ook warmtedekens, die eveneens zeer geschikt zijn voor kantoren of horecagelegenheden. Deze warmtedekens gaan op de hoogste warmtestand 8 uur mee!", aldus Stephanie.De producten worden geleverd in een mooie cadeauverpakking. "We hebben vorig jaar diverse bedrijven voorzien van kerstpakketten en hebben daar speciale aanbiedingen voor", geeft ze aan.

Qnuz is opgericht in 2022. De eigenaren wilden een product op de markt brengen dat energiebesparend is, warmte geeft en je een heel kunt gebruiken. Alle warmteproducten worden geleverd met een externe powerbank, zodat je deze ook voor andere doeleinden kan gebruiken.

Voor meer informatie:
Qnuz
info@qnuz.nl
www.qnuz.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.