Project in Beeld:

Kijkje bij Lohmeier Home Interiors, een gerenommeerde dealer van Rivièra Maison

Diep in het hart van Bielefeld ligt Lohmeier Home Interiors, een gerenommeerde dealer van Rivièra Maison met een betoverende uitstraling.

De winkel zelf is een plek waar je de mooiste interieurinspiratie kunt opdoen. Een groot deel van de winkel, zo'n 200m2 is gewijd aan de verbluffende collectie van Rivièra Maison. Maar Lohmeier biedt nog zoveel meer. Het is een ruime en sfeervolle winkel waar je je kunt onderdompelen in de wereld van verfijnde interieurdecoratie.

Nico Tijsen, de Creative Director van Rivièra Maison, heeft de winkel een touch up gegeven door de muren te behangen met digitaal behang en ze een frisse nieuwe kleur te geven. De grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat zorgt voor een uitnodigende sfeer. Het is een plek waar je niet alleen komt om te winkelen, maar ook om geïnspireerd te worden.

De eigenaresse van Lohmeier, Ute Lohmeier, heeft met haar onmiskenbare stijl en elegantie de visie van de winkel naar een hoger niveau getild. Ze heeft van Lohmeier een plek gemaakt waar dromen van prachtige interieurs werkelijkheid worden.

Wil je een afspraak inplannen om de showroom van Rivièra Maison te bezoeken? Neem dan contact op met het salesteam via welcome@riviera-maison.nl.

Wie interesse heeft om dealer te worden kan zich hier aanmelden.

Meer informatie:
Rivièra Maison
www.rivieramaison.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.