UPDATE

Vloerenbedrijf Marlin Contract moet sluiten, maar maakt doorstart als Marlin Project

Op woensdag 8 november heeft de rechtbank Zutphen de firma Marlin Contract B.V. in staat van faillissement verklaard. Mr. B.B.P.J.M. Derks is tot curator benoemd. Het bedrijf is een leverancier van hoogwaardige vloeren uit aan haar gelieerde fabrieken of die voor haar worden geproduceerd.

Marlin Contract is gestart in april 2007, opgericht door Arnold Waanders. Het is een 100% Nederlandse onderneming en levert vloeren voor projecten- en de consumentenmarkt. Het bedrijf ontwikkelt exclusief met haar fabriekspartners de vloercollecties en promoot deze in de Nederlandse markt. Niet bekend is of een doorstart tot de mogelijkheden behoort.

"De projectcollectie is sinds de oprichting in 2007 ontwikkeld door dagelijks toetsen van de wensen en voorkeuren van Nederlandse architecten en interieurarchitecten voor de invulling van hun project qua vloeren", meldt het bedrijf op de website. "Voor de Nederlandse markt werken wij met projectinrichters, totaalinrichters en installatiebedrijven met vakmensen om alle soorten vloeren van ons te kunnen leggen. Waar nodig, verzorgt Marlin Contract begeleiding.
Bij de consumentenmarkt bieden wij exclusieve vloeren in met name kamerbreed en karpetten. Deze worden ontwikkeld door 3 verschillende ontwikkelingsteams die zich voortdurend laten informeren over trends in de markt en daarop voortborduren. Er wordt gewerkt met een selectie van woninginrichters die zich onderscheiden door vakkundig advies, vakmanschap en een clientèle die deze exclusieve vloeren zoeken."

UPDATE
09/11/2023
Donderdag 9 november is bekend geworden dat het bedrijf onder de naam Marlin Project een doorstart maakt, zo laat Arnold Waanders weten. Zijn zoon wordt daarin voor 50% aandeelhouder. Binnenkort meer informatie over Marlin Project BV.

Meer informatie:
Marlin Project B.V.
Marketing 3
6921 RE Duiven
info@marlin-project.nl
www.marlincontract.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.