De Interieur Club Podcast viert 100e aflevering

Seizoen 3 van De Interieur Club Podcast is in september begonnen en deze week bereikt de podcast voor interieurprofessionals zijn 100e aflevering. De wekelijkse podcast is al ruim 2 jaar de best beluisterde Nederlandstalige podcast in de design categorie en vorig jaar genomineerd voor de Dutch Podcast Award.

Mark Timo, host van De Interieur Club Podcast: “Wij zijn heel trots dat we deze mijlpaal bereikt hebben, seizoen 3 zit ook weer vol mooie verhalen van professionals uit de interieurbranche. Dit seizoen hadden wij bijvoorbeeld ontwerper Marcel Wanders, influencer Anna Nooshin en Mart Visser al te gast. Vanaf seizoen 3 host Gertrude van den Brink iedere laatste podcast van de maand over een marketingonderwerp, om interieurondernemers te helpen beter te worden met hun marketing. Uiteraard gaan wij de 100e aflevering vieren op vrijdag 15 december op onze netwerkborrel voor de interieurbranche waar wij ook De Interieur Club Awards gaan uitreiken.”

Gertrude, host en verantwoordelijk voor de samenwerkingen bij De Interieur Club: “Ik ben supertrots op De Interieur Club en dit mooie platform voor interieurprofessionals. Er zijn al zoveel mooie samenwerkingen ontstaan via onze podcast en de netwerkborrels. Op 1 januari starten wij met De Interieur Business Club, voor ons een logische toevoeging bij De Interieur Club. Inmiddels hebben wij een mooie groep ambitieuze interieurprofessionals bij elkaar. Voor de members gaan wij exclusieve events organiseren waar ondernemen, verdieping en elkaar versterken centraal staan. Wij gaan de komende weken de laatste plekken voor de Business Club invullen.”

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.