'Opening 11e filiaal Laminaat en Parket is een bijzondere gebeurtenis binnen de familie'

Op 9 december opent Laminaat en Parket haar 11e filiaal in Oosterhout (bij Breda). "Dit nieuwe hoofdstuk markeert niet alleen onze voortdurende uitbreiding, maar ook een bijzondere gebeurtenis binnen de L&P familie", laat eigenaar en oprichter van laminaatenparket.nl Floris Jeurissen weten.


Floris Jeurissen (links) feliciteert Koos met zijn nieuwe stap.

"We zijn verheugd om aan te kondigen dat een van onze eigen medewerkers de rol van franchisenemer op zich zal nemen in dit gloednieuwe filiaal. Binnen LaminaatenParket.nl zijn er talloze doorgroeimogelijkheden voor al onze medewerkers, waarvan Koos een goed voorbeeld is.

Koos is 8 jaar geleden bij ons begonnen als bezorger en heeft een fantastische groei meegemaakt. Hij is een ware aanwinst voor ons team en heeft keer op keer bewezen klaar te zijn voor de volgende stap. Nu mag Koos zijn leiderschap en expertise tonen in zijn eigen winkel in Oosterhout!

Dit nieuwe filiaal zal niet alleen een plek zijn waar hoogwaardige vloeroplossingen worden aangeboden, maar ook een hub van service, expertise en klantgerichtheid. We kijken ernaar uit om onze gemeenschap te verwelkomen in onze nieuwste vestiging en hen te laten kennismaken met onze brede selectie vloerproducten, waar kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

Als LaminaatenParket.nl zijn we trots op ons voortdurend groeiende netwerk en op de mensen die het hart van ons succes vormen", besluit Floris Jeurissen.

๐Ÿ“… Opening: 9 December
๐Ÿ“ Adres: Meerstoel 40, 4904 SV Oosterhout

Meer informatie:
Laminaat en Parket
www.laminaatenparket.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.