Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Friese Meubeljongens opent outlet

Al geruime tijd is de voormalige Scapino-winkel aan de Schoolstraat 76 in Burgum leeg. In deze leegstaande ruimte zien twee jonge ondernemers, Erwin (19) en Jelmer (23), hun kans. Op zaterdag 11 november zal er een gloednieuwe meubeloutlet de deuren openen. Deze outlet biedt niet alleen een uitgebreide selectie meubels, maar ook aantrekkelijke woonaccessoires en meer.

Het is niet de eerste onderneming van deze twee heren. In oktober vorig jaar openden ze een meubelzaak in Berltsum, eveneens in Friesland. Daar kunnen klanten terecht voor op maat gemaakte meubels en diverse wooncollecties om hun interieur naar een hoger niveau te tillen. De meubelzaak in Berltsum is uitgegroeid tot een groot succes, en velen zijn enthousiast over het aangeboden assortiment. Dit succes heeft Erwin en Jelmer de motivatie gegeven voor deze nieuwe uitdaging.

Bron: Waldet.nl

Meer informatie:
De Friese Meubeljongens
www.dfmwonen.nl

Publicatiedatum: