Project in Beeld:

Een knipoog naar de wereld van het theater

'Een bijzondere nieuwe werkomgeving voor de Nederlandse Reisopera in Enschede', meldt ondernemer Bart Waasdorp. 'Van een werkomgeving zonder identiteit naar een bruisende opera-ervaring van 1300m2. Zodra je binnenstapt, beleef je Reisopera. De huisstijlkleuren zijn prominent aanwezig in het interieur, maar het gaat verder dan dat. Overal vind je een knipoog naar de wereld van het theater, niet alleen van het eindproduct – een reizende operaproductie – maar ook van de reis naar dat eindproduct.

Het ‘Off stage’ verhaal wordt hier in beeld gebracht, en bezoekers krijgen letterlijk een kijkje achter de schermen. Reisopera heeft nu niet alleen een werkplek met een eigen identiteit, maar ook een omgeving waar opera tot leven komt, zowel voor medewerkers als bezoekers. Het is een plek waar creativiteit, inspiratie en opera samenkomen. Creatief gezien voor ons echt een super project!', aldus Bart op LinkedIn.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.