"In nabije toekomst open we samen Ergosleep store in Nederland"

LS Bedding wordt hoofdaandeelhouder Morgana

Morgana en LS Bedding (bekend van de merken Ergosleep, Magnitude en Nox) hebben al sedert vele jaren een strategische samenwerking. Die gaat terug tot begin de jaren 2000 waarbij Morgana er al in 2012 voor gekozen heeft om voluit in te zetten op het merk (en concept) Ergosleep. Om de groeiplannen van Morgana en Ergosleep te steunen, is LS Bedding na verloop van tijd daarom ook medeaandeelhouder geworden. Dat heeft onder andere geleid tot de opening van eigen Morgana winkels, naast de reeds succesvolle franchise winkels/formule.

Om de groei verder te versnellen, hebben Morgana en LS Bedding afgelopen jaar beslist om een volgende stap te zetten. Dat heeft ertoe geleid dat LS Bedding hoofdaandeelhouder is geworden van de formule. Dat laat managing director Tom De Baenst desgevraagd weten."We zijn er samen met het Morgana management van overtuigd dat dit de beste manier is om de winkelketen verder te laten evolueren naar een volwaardige retailspeler en hebben er zo voor gekozen hebben om de uitdagingen die de toekomstige retailmarkt biedt gezamenlijk te trotseren", vertelt Tom De Baenst. "Deze nieuwe structuur stelt ons in staat om optimaal gebruik te maken van elkaars kracht en de afzetmarkt effectiever te kunnen bewerken.
Op zich is dit dus geen verrassend nieuws, eerder een logische evolutie in onze jarenlange samenwerking en binnen de algehele evolutie naar verticale integratie die zich ook in onze sector afspeelt."


Met ingang van 2024 wordt de Ergosleep huisstijl vernieuwd.

Re-branden
"Wat betreft het al dan niet re-branden van Morgana vestigingen: daar is het nu te vroeg voor om uitspraken over te doen", vindt Tom. "Momenteel werken we samen aan een volgende stap, waarbij we in de nabije toekomst samen een Ergosleep store zullen openen in Nederland.

Ons doel is het ontwikkelen van een gezamenlijke distributiestrategie die alle partijen (producent, franchise ondernemers en zelfstandige dealers) maximale kansen te bieden in de huidige en toekomstige uitdagende marktomstandigheden.

Dat zullen we doen in de stijl die ons kenmerkt: met volle aandacht voor de eindklant en met volle respect voor onze distributiepartners."Meer informatie:
LS Bedding
Bogaardestraat 228b
9990 Maldegem
0405 105 355
info@lsbedding.com
www.lsbedding.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.