'Just Another shop is geen gewone winkel'

Just Another Shop (JAS) is gevestigd in een imposant woonhuis op een locatie die veel Haarlemmers bekend voorkomt. Het is een plek waar je zeker even wilt langsgaan wanneer het "we are open"-bord bij de deur staat. Deze unieke interieurwinkel is gehuisvest in een bijzonder Haarlems woonhuis, met een knus winkeltje vol interieuritems aan de straatkant. Hier vind je een divers assortiment, variërend van kleine cadeautjes tot keramiek, vloerkleden, lampen en de verfijnde producten van Meraki.Just Another shop is geen gewone winkel, maar is een showhuis. "Toen wij ons huis kochten vonden we het heel erg moeilijk om de juiste kleur te bepalen op basis van een staaltje. Ik kwam op het idee om ons huis te gebruiken als showhuis waar je diverse kleuren van de verf die ik verkoop goed kan beoordelen. Naast de verf gebruik ik veel artikelen uit mijn winkel zodat je een compleet beeld krijgt hoe je een ruimte kan inrichten", aldus eigenaar Esther Woestenburg.

Voordat Esther met JAS begon, heeft ze gewerkt als freelance styliste op het gebied van mode, beauty en interieur. "Er bestond bij mij altijd al de droom om een eigen bedrijf te beginnen. Met JAS combineer ik mijn passie voor mode en interieur met de droom voor mijn eigen bedrijf."


Meer informatie:
Just Another Shop
Wilhelminastraat 51
2011 VL Haarlem
+31 6 483 704 76
esther@justanothershop.nl
www.justanothershop.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.