Afgelopen weekend was het eindelijk zover, het eerste Lifestyle Event van SieMatic. "Het was een enorm succes", laat de organisatie weten. "We hebben ruim 100 gasten mogen ontvangen. Er zijn geheel vrijblijvend workshops gegeven waaronder; een kook workshop met een chef van MÃele genaamd koken met Stoom, een avocado workshop met Colette Dike en een kook workshop met Kelly ter Horst. Niet te vergeten heeft dit alles plaatsgevonden onder het genot van de wijnen van Willem de Bruin, wijnimporteur van Turkenburg Tradition."
Het thema van het event was Design For The Future. Perry Hanssen heeft twee Grand Inspiration Tours gegeven. Hij leidde rond en vertelde van alles over de toekomst van keukens zoals, hoe een typische keuken eruit zou zien in 2024, wat de nieuwste innovaties zijn in de keukenwereld en welke elementen de komende jaren het keukenlandschap zal opschudden. "Het event is zeker voor herhaling vatbaar. Iedereen is met een gevulde maag en vol inspiratie naar huis gegaan."
Meer informatie:
SieMatic
www.siematic.com