Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jacob Mink blikt terug op eerste 6 maanden:

"EK is van en voor ondernemers, en dat zie je echt terug in hun dienstverlening"

Sinds april dit jaar werkt Jacob Mink bij EK en Decorette als manager acquisitie en new business. Nu is de vraag: hoe bevalt het? Tijd om de balans op te maken.


Jacob Mink.

"EK en Decorette vormen samen een ambitieuze combi en dat past precies in mijn straatje. De sfeer is gemoedelijk, de lijntjes zijn kort en iedereen doet zijn uiterste best voor de aangesloten ondernemers.

EK is van en voor ondernemers, en dat zie je echt terug in hun dienstverlening. Het maakt daarbij niet uit of het onder een formule zoals Decorette is of onder de eigen naam van de ondernemer. En is dat niet zoals het hoort? We hebben elkaar nou eenmaal hard nodig.

Voor ondernemers is het een lastige tijd. Je merkt dat ze zoeken naar continuïteit, ze werken hard om ervoor te zorgen dat hun bedrijf blijft bestaan. Door mijn functie bij EK en Decorette kan ik ondernemers helpen bij het opzetten of verder uitgroeien van hun bedrijf. Hoe mooi wil je het hebben?", besluit Jacob.

Meer informatie:
EK
www.ek-retail.com

Decorette
www.decorette.nl

Publicatiedatum: