'Lampenkap samenstelling afkomstig van teeltafval'

Diesel Living komt met gerecyclede plastic lamp

Diesel Living with Lodes presenteert de nieuwe Reglobe lamp van gerecycled plastic, een ophanging met essentiële vormen die het thema van circulariteit introduceert binnen de Lodes lampencollectie.

Reglobe refereert aan bepaalde stijlen uit de jaren '60 vanwege het unieke industriële proces. Het proces maakt gebruik van rotatiegieten om plastic korrels van verschillende kleuren samen te voegen, waardoor een terrazzo-effect ontstaat. Het eindresultaat is een groot, bolvormig object met een groot volume, met een witte achtergrond met felgekleurde, gespikkelde accenten.

De lampenkap is gemaakt van een samenstelling van gedeeltelijk gerecycled plastic, afkomstig van teeltafval. Het is ontwikkeld met circulariteit in het achterhoofd, met 50% nieuw LLPDE (lineair polyethyleen met lage dichtheid) en 50% van hetzelfde gerecyclede polymeer. Elke lamp is uniek met kleurvariaties van chromatische tinten, afhankelijk van hoe ze tijdens de teelt worden gemengd - wat resulteert in een 'Random Terrazzo' afwerking.

De lampenkap heeft een witte conische metalen diffuser aan de onderkant, die voorkomt dat licht door de kap filtert, waardoor deze ondoorzichtig wordt. In plaats daarvan bevat de lichtbron de aansluiting voor een E27 lamp die licht naar beneden uitstraalt. Het netsnoer is zwart.

Het unieke oppervlak van de lamp, in combinatie met de drie verschillende afmetingen (45, 55 of 65 cm), maakt Reglobe ideaal om alleen of samen te gebruiken in grote openbare omgevingen. De lampen kunnen worden geplaatst in hotellobby's, bars en restaurants, co-workingruimten of woonkamers. Dankzij de kleurrijke accenten en het grote formaat fungeert Reglobe als een opvallend stuk - niet alleen als lamp, maar ook als een mooi, decoratief object.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.