Madco van Elisa Ossino Studio

Minimalistische lantaarn of modeaccessoire?

Elisa Ossino geeft haar persoonlijke interpretatie van de Ambientec draagbare lamp in een fotoshoot samengesteld door Elisa Ossino Studio, met MADCO als een modeaccessoire gedragen door een model - uiteindelijk evoluerend in een clutch die je kunt dragen waar je maar wilt, een boeiend samenspel creërend tussen licht en vorm.

"De lamp - legt de ontwerper uit - kan worden gebruikt op een tafel, naast een bed of naast een fauteuil, en kan moeiteloos worden meegenomen naar buiten om een betoverende sfeer te creëren te midden van de flora. Het handvat zorgt er ook voor dat hij gemakkelijk kan worden opgehangen".

De lichtgevende kern van MADCO heeft de elegante vorm van een eenvoudige bol en biedt een rotatiebereik van 360° voor een groot aantal verlichtingsconfiguraties. Hij staat sierlijk op een slank metalen frame dat tevens
als handig handvat. De onderkap, waarin de technologische componenten en transformator zijn ondergebracht, wordt geleverd in een palet van vijf warme en verfijnde tinten: olijf, perzik, terracotta, mosterd en kersen.

Lichtheid, geometrische abstractie en monochrome elegantie zijn de kenmerken van de ontwerpster, die in haar creaties de voorkeur geeft aan de bol vanwege de iconische zuiverheid. Ze merkt op: "MADCO's rondheid en zijn vermogen om te draaien maken er een levendig en empathisch object van - een klein karakter. Bij het ontwerp moest ik denken aan het ronde gezicht van mijn dochter Maddalena, die ook de inspiratie voor de naam was".

MADCO omvat de poëzie van licht, functionaliteit, bedreven gebruik van kleur en sfeer. Dit empathische ontwerp, gecombineerd met outdoor prestaties, vestigt MADCO als een frisse en originele interpretatie van de harmonieuze fusie van technologie, precisie vakmanschap en formele zuiverheid.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.