Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tempur Sealy International weet David Beckham te strikken

David Beckham is de nieuwste merkambassadeur van Tempur Sealy International, producent van bedproducten. De ex-voetballer Beckham waardeert het belang van slaap en herstel voor atleten en heeft uit eigen ervaring gezien hoe een goede nachtrust de prestaties en het algehele welzijn kan verbeteren."Kwalitatieve slaap is altijd essentieel geweest voor mij als atleet, en nu als vader, echtgenoot en zakenman. Het helpt me de beste versie van mezelf te zijn in elk gebied van mijn leven", zei Beckham. "Na vele jaren op Tempur geslapen te hebben, kijk ik ernaar uit om met hen samen te werken en de ongelooflijke voordelen van een goede nachtrust te promoten."

Scott Thompson, CEO en voorzitter van Tempur Sealy International, zei: "De missie van Tempur is om de slaap van meer mensen over de hele wereld te verbeteren, elke nacht. Met David Beckham hebben we de perfecte partner om onze toonaangevende technologie en innovatie op de markt voor hoogwaardige beddengoed te presenteren."

Meer informatie:
Tempur Sealy International
www.tempursealy.com

Publicatiedatum: