Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Seventies stijl van Mobalpa brengt meerdere aspecten samen in nieuw keukenconcept

Mobalpa creëert droomkeukens, tegen een correcte prijs, zonder in te boeten aan stijl en functionaliteit. Met 75 jaar ervaring voert de specialist in wooninrichting elk project uit met dezelfde passie en inzet, ongeacht het budget. De keuze van materialen, de indeling, de huishoudtoestellen, de verlichting … al deze elementen weerspiegelen de persoonlijke stijl van de bewoner en dat binnen budget. De nieuwe Seventies stijl van Mobalpa brengt deze aspecten samen in een nieuw keukenconcept.

Om de ruimte in een stadsappartement te optimaliseren, wordt de keuken gecombineerd met een open woonruimte met eetkamer. De inrichting is een mix van moderniteit en vintage voor een resultaat dat resoluut bij deze tijd past. De keuken is geplaatst in een nis van 9 m² voor nog meer charme. De gewaagde oranje pompoenkleur contrasteert mooi met de walnootkleur van de onderkasten. Ook de prijs ligt in lijn met de jaren zeventig trend en bedraagt minder dan 7.000 euro.

Pluspunten van de Seventies sfeer
De Seventies sfeer heeft een aantal opvallende kenmerken die de keuken bijzonder aantrekkelijk maken. Zo is de oven slim in het onderste gedeelte van de keuken geplaatst, waardoor er veel werkruimte overblijft. Bovendien is er, om het budget te optimaliseren, gekozen voor een vrijstaande koelkast in plaats van een inbouwmodel.

Vanuit esthetisch oogpunt is er beslist om het bovenste gedeelte lichter te maken door een decoratief legplankje en een hoge kast te integreren, afgewerkt in Melia-fronten in de kleur mat Pumpkin voor een dynamische toets. Een geïntegreerd LED-profiel zorgt voor optimale verlichting van het laminaten werkblad in krijtkleur met randen in notelaar.

Slimme opbergruimte in kleine ruimtes is essentieel. De Seventies keuken beschikt over een groot aantal opbergkasten met kwalitatieve uittrekelementen, bekleed met zwarte Tali handgrepen om een vleugje moderniteit toe te voegen.

Mobalpa heeft altijd oog voor detail. Zo wordt het ongewenste verborgen om de ruimte te optimaliseren. Dankzij de kast onder de spoelbak krijgen sorteerbakken, schoonmaakproducten en sponshouders een plek. De Seventies sfeer creëert daarnaast een open ruimte met ingebouwde zitbank om te genieten van een goede maaltijd of om om te toveren tot een home office. ​

Dezelfde kamer, verschillende indelingen...
Daarnaast zijn de keukens van Mobalpa beschikbaar in verschillende prijsklasses. Elke sfeer is verkrijgbaar in verschillende designs: stijlindelingen in de Seventies sfeer in een L-vormige versie, met een retour, met een eiland of in een U-vorm.

Een kleine keuken met alle kenmerken van een grote keuken ​
De ontwerpers van Mopalpa zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om de keuken optimaal in te delen. Dit binnen het budget, zonder in te boeten aan kwaliteit, esthetiek, ergonomie en functionaliteit. Met meer dan 300 afwerkingen, in ontelbare kleuren en materialen, én met de mogelijkheid om verschillende huishoudtoestellen te integreren, biedt Mobalpa oplossingen op maat tegen de beste prijs. In haar winkelconcept, met spiegelkeukens, presenteert de Europese fabrikant twee vergelijkbare indelingen met verschillende prijzen. Consumenten krijgen informatie over hoe ze het ontwerp kunnen aanpassen aan hun budget.

Meer informatie:
Mobalpa
www.mobalpa.be

Publicatiedatum: