Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geberit sanitairpartner van Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort en Geberit, Europees marktleider op het gebied van sanitairtechnologie, zijn een frisse en meerjarige samenwerking aangegaan. Als official sanitary partner van Circuit Zandvoort biedt Geberit een nieuwe standaard voor hygiëne, comfort en duurzaamheid in de sanitaire faciliteiten van het circuit.

De samenwerking omvat alle sanitaire faciliteiten op het circuit. Waaronder de sanitaire voorzieningen op de VIP-galerij. Deze worden van een update voorzien en zijn speciaal ontworpen om de zakelijke markt te bedienen. Circuit Zandvoort en Geberit begrijpen het belang van comfort en kwaliteit, vooral voor zakelijke gasten, en streven ernaar een eersteklas ervaring te bieden.

Een van de uitgangspunten van deze samenwerking is de introductie van de Geberit AquaClean Sela douchewc. Dit geavanceerde toilet combineert elegantie en innovatie, waardoor bezoekers van Circuit Zandvoort kunnen genieten van een ongeëvenaarde en frisse toiletervaring; het toilet reinigt het onderlichaam namelijk met warmwater. Hierdoor wordt niet alleen optimaal comfort, maar ook hygiëne van topklasse geboden middels de ingebouwde reinigingsfuncties.

Geberit wordt tevens 'preferred supplier' voor (nieuw)bouwprojecten op het circuit. Eén van de eerste voorbeelden hiervan zijn de sanitaire voorzieningen in de nieuwe Champions Lounge, die tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in gebruik is genomen. Op beide verdiepingen van het hospitalitygebouw werden nieuwe comfortabele toiletgroepen geïnstalleerd. Daarnaast wordt er gewerkt aan de uitbreiding van het nieuwe pitcomplex en de vernieuwbouw van Bernies Bar & Kitchen en Cafe Mickey's. Geberit zal zijn expertise en hoogwaardige sanitaire oplossingen inzetten om deze projecten naar een hoger niveau te tillen en de bezoekers van het circuit een unieke en comfortabele ervaring te bieden op het gebied van functionaliteit en design.

“Van nu af aan staat er een nieuwe standaard voor hygiëne, comfort en duurzaamheid in de sanitaire faciliteiten van het circuit. Circuit Zandvoort streeft naar niets minder dan de beste voorzieningen voor hun bezoekers, en Geberit is trots om hieraan bij te dragen”, aldus Menno Portengen, Algemeen Directeur Geberit Nederland.

“Samen streven we naar een uitzonderlijke beleving voor bezoekers en zakelijke partners op het circuit. Uitstekende sanitaire voorzieningen mogen hierin niet ontbreken”, vult David Kasten, Head of Commerce van Circuit Zandvoort aan.

Circuit Zandvoort en Geberit kijken uit naar een succesvolle samenwerking. Met innovatieve sanitaire voorzieningen en hoogwaardige oplossingen voor toiletcomfort, streven beide partijen naar een ongeëvenaarde gastervaring voor alle bezoekers.

Meer informatie:
Geberit
www.geberit.nl
www.circuitzandvoort.nl

Publicatiedatum: