General manager van Wilkhahn Nederland gaat met pensioen

Afscheid van markante meubelman Hans Trilsbeek in voormalige Van Nellefabriek

Na bijna 25 jaar van toewijding en inzet bij de Duitse meubelproducent Wilkhahn is het moment aangebroken waarop de branche afscheid neemt van een markante persoon in de Nederlandse meubelbranche. Hans Trilsbeek, de general manager van Wilkhahn Nederland, gaat met pensioen. Zijn carrière en inzet voor het bedrijf hebben hem gemaakt tot een gerespecteerde naam in de meubelindustrie.


Maaike Ravestein, Hans Trilsbeek en Michael Jackson.

Ter ere van zijn vertrek is er een afscheidsfeest gehouden in het kantoor van Wilkhahn, gelegen in de iconische Van Nelle fabriek te Rotterdam. "En Hans, ben je nu een beetje nerveus? Iedereen is voor jou hierheen gekomen..."

Tijdens zijn hele leven stond de meubelsector centraal voor Hans. Hij heeft een reis door de branche gemaakt die hem naar verschillende hoogtepunten heeft geleid. Hij begon zijn carrière bij Koninklijke Ahrend, zette zijn tocht voort bij Artifort, en belandde uiteindelijk bij Wilkhahn, waar hij bijna een kwart eeuw zijn krachten heeft gegeven.Bescheiden trots
Wilkhahn, met vijf fabrieken en actief in 90 landen, is goed vertegenwoordigd in de wereld. Onder leiding van Hans heeft het bedrijf een aanzienlijke groei doorgemaakt in Nederland. "Met gepaste bescheidenheid ben ik toch wel een beetje trots op hetgeen we neergezet hebben. Van een onopvallend merk op de Nederlandse markt tot een goed herkenbaar label," vertelt Hans met een twinkeling in zijn ogen. "Vanuit het bedrijf heb ik altijd het vertrouwen gevoeld. Ook de hoogwaardige producten zelf, waar het uiteindelijk om draait, hebben ervoor gezorgd dat ik mijn werk heb kunnen doen."

Toewijding
Michael Jackson, verantwoordelijk voor Sales North West Europe & Middle East bij Wilkhahn, heeft mooie woorden over voor zijn collega. "Hans heeft Wilkhahn's business in Nederland constant gemaakt, altijd met dezelfde toewijding alsof het zijn eigen bedrijf was. Zijn vermogen om normale gesprekken om te zetten in zakelijke kansen en zijn talent voor het vinden van nieuwe zakelijke mogelijkheden hebben het bedrijf op indrukwekkende wijze geholpen."
Van stagiair tot rechterhand
Ook Maaike Ravestein, die als rechterhand van Hans werkt en sales support doet bij Wilkhahn Nederland, getuigt van haar jarenlange samenwerking met hem. "Lang geleden heb ik mijn stage afgerond binnen het bedrijf. Hans vroeg me destijds om te blijven." Inmiddels zijn we 16 jaar later en is ze een waardevol lid van het team. "Alles dat ik binnen het bedrijf heb geleerd in deze tijd, heb ik aan hem te danken."Rechtdoorzee
Als we kijken naar reacties van mensen die Hans kwamen feliciteren met zijn pensioen, wordt duidelijk dat hij een uitgesproken persoonlijkheid is binnen de meubelbranche. Hans is iemand waar je naartoe gaat als je iets wilt weten over de branche; hij neemt altijd uitgebreid de tijd om kennis te delen en te adviseren. Zijn energie komt vroeg of laat bij iedereen naar boven. 'Net alsof hij altijd een 30'er is gebleven,' zegt iemand. Ook zijn eerlijkheid mag niet vergeten worden. "Ik ben rechtdoorzee. Soms schrikken mensen daar wel eens van," zegt Hans daar lachend over.Het afscheid van Hans Trilsbeek bij Wilkhahn Nederland markeert het einde van een mooie carrière in de meubelbranche. We wensen Hans een welverdiend pensioen. Maar... iedereen die Hans een beetje kent, weet dat hij vast niet achter de geraniums gaat zitten...

Wil je Hans een fijn pensioen wensen? Klik dan hier.

Meer informatie:
Wilkhahn
Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 2120
3044 BC Rotterdam
010 750 3390
www.wilkhahn.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.