Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Allereerste huwelijk met een meubel voltrokken'

Het Nederlandse woonmerk Design in Box wil consumenten bewust maken van de noodzaak om zorgzamer om te gaan met spullen en laat mensen daarom eeuwige trouw beloven aan hun meubels. Naar aanleiding van de Nationale Klimaatweek voltrok duurzaam interieurontwerper én klimaatburgemeester Iris van Asselt gisteren (2 november) het allereerste huwelijk met een meubel in de showroom in Culemborg.



“Trouwen met een meubel klinkt best gek maar initiatieven als dit, zijn essentieel om mensen bewust te maken van de noodzaak om zorgzamer om te gaan met spullen”, vertelt Iris van Asselt. “Als duurzaam interieurontwerper ben ik dagelijks bezig met ecologisch verantwoord wonen. Zo bouwde ik zelf een circulaire woning in een eco-community. En aangezien ik ook klimaatburgemeester ben, was ik de geknipte persoon om deze unieke huwelijksceremonie in goede banen te leiden."



Meer informatie:
Design in Box
www.designinbox.nl

Publicatiedatum: