'Spaans designlabel Icónico nu exclusief verkrijgbaar in de Benelux'

Icónico, een tijdloze designcollectie van kranen, wastafels, baden, buitendouches, badkameraccessoires en schakelmateriaal, is sinds kort exclusief verkrijgbaar in de Benelux. Rogier Roquas, eigenaar van BOND Interior en agent van NORR11 en BRYCK, heeft de krachten gebundeld met Martijn Krijnzen van The Modern. Samen treden ze op als distributeur van dit in Barcelona gevestigde designmerk.


Rogier Roquas, eigenaar van BOND Interior en agent van NORR11 en BRYCK, heeft de krachten gebundeld met Martijn Krijnzen van The Modern.

Martijn vertelt: "Vanuit mijn bedrijf The Modern hebben we samengewerkt met Icónico en mooie projecten in samenwerking met interieurarchitecten gerealiseerd in Nederland en op Ibiza. We hadden al contact met het Spaanse bedrijf en waren zeer tevreden over de kwaliteit en goede service. Vooral in Spanje en Portugal is Icónico een bekende naam, met talloze fantastische projecten in die regio. Het verbaasde me eigenlijk dat het merk in Nederland nog niet zo bekend is en er nog geen agent of distributeur was."

Rogier voegt eraan toe: "Martijn en ik hadden al contact met elkaar en hebben een goede klik. Toen ik in Martijn's showroom de kranen van Icónico zag, was ik meteen onder de indruk van het fraaie, slanke design en zag mogelijkheden om dit merk onder de aandacht te brengen bij de klantenkring van interieurarchitecten die ik heb opgebouwd met mijn agentschap voor NORR11 en BRYCK. De merken die ik vertegenwoordig hebben ook een ingetogen, tijdloze stijl en een eigen identiteit."Martijn voegt toe: "In juli zijn we samen naar Barcelona gevlogen voor een ontmoeting op het hoofdkantoor. Daar hebben we de hele collectie in het echt ervaren en met eigen ogen kunnen zien hoe gedreven en professioneel het team daar elke dag bezig is om het merk op de kaart te zetten en alle projecten in goede banen te leiden. De Benelux was nog niet direct een focusgebied voor Icónico, maar met ons netwerk en gezamenlijke contacten gaan we daar nu verandering in brengen."

Rogier vervolgt: "Inmiddels zijn we begonnen met de eerste bezoeken aan architecten en de eerste projecten zijn een feit. Met een koffer vol stalen en goed beeldmateriaal en digitale informatie van het merk gaan we nu op pad. Op termijn zullen we ook een mooie set-up in onze showroom presenteren, zodat architecten en eindklanten de collectie bij ons in het echt kunnen ervaren. Voor mij voelt het als een nieuw begin. Het is geweldig om met een mooi, nieuw merk naar interieurarchitecten te gaan, ze enthousiast te maken en te helpen met hun projecten."

Meer informatie:
BOND Interior
Verrijn Stuartweg 1E
1112 AW Diemen
connect@bondinterior.nl
www.bondinterior.nl
www.iconico.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.