Originalhome plant een boom voor elke verkochte kaars

Originalhome plant vanaf nu een boom voor elke verkochte kaars via Trees for the Future. Dit is onderdeel van het Originalhome teruggeefprogramma. "Naast het aanbieden van een collectie die afvalproblemen bestrijdt en bijdraagt aan het creëren van werkgelegenheid in landelijke gemeenschappen, wordt 20% van onze winst gebruikt ten behoeve van de planeet en haar bewoners."

Wanneer je kiest voor Originalhome, koop je niet alleen een product; je wordt onderdeel van een beweging. Door een holistische aanpak kunnen we samen een duurzamere toekomst vormgeven. "Samen kunnen we een positieve impact maken en een wereld creëren die vriendelijker is voor zowel de natuur als de mensen."Het groenste cadeau met impact
Deze nieuwe boomplantactie maakt de kaarsen van Originalhome groener dan ooit. De kaarsen planten bomen en maken deel uit van de collectie Sociale Geschenken. Deze speciaal geselecteerde cadeau-items ondersteunen een sociaal & duurzaam doel. Elk Sociaal Geschenk heeft een verhaal erachter, waardoor het het perfecte cadeau is voor die ene speciale persoon. Met de aankoop van een Sociaal Geschenk steun je mensen in afgelegen gebieden van de wereld die lijden onder armoede en werkloosheid. En nu, met een Sociaal Geschenk kaars, plant je ook een boom.

Bomen kunnen levens veranderen
Samen kunnen we de planeet vergroenen en het leven van veel boerenfamilies verbeteren, aldus originalhome. De originalhome kaarsen planten bomen in Afrika. Deze bomen maken de planeet groener en ondersteunen boeren in ontwikkelingsgemeenschappen. Ze worden geplant door Trees for the Future (TREES). TREES werkt met duizenden boerenfamilies en bestrijdt honger, armoede en milieuschade. Door middel van bomen, gereedschap en trainingsprogramma's leren ze boeren hoe ze hun land op duurzame wijze kunnen bewerken. Op deze manier kunnen gezinnen op de lange termijn gedijen op hun land. Bovendien hebben bomen een veel hogere overlevingskans wanneer ze worden verzorgd door een boer. Dit bevordert de duurzaamheid op lange termijn en creëert een stabielere en productievere omgeving.

Voordelen
Om de armoede onder boeren te verminderen en hun voeding te verbeteren, helpt Trees for the Future boeren om verschillende bomen op hun land te planten. Dit heeft vele voordelen.

Voor de mensen:

  • Verbetering van voedselzekerheid
  • Toegang tot gevarieerde voeding voor het hele gezin
  • Toename van en betrouwbaarder inkomen

Verbetering van het landschap

  • Herstel van de bodem
  • Ondersteuning van biodiversiteit
  • Opslag van CO2

Meer informatie:
Originalhome
Burgemeester Pabstlaan 10
2131 XE Hoofddorp
+31 (0)23 7857708
hello@originalhome.nl
www.originalhome.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.