Medite MR Plus breder beschikbaar in Nederland

Medite Smartply, een duurzame fabrikant van houten plaatmateriaal, kondigt aan dat Medite MR Plus MDF nu breder beschikbaar is, zowel in Nederland als in de rest van Europa. Naast de grote afnemershoeveelheden, zijn er nu ook kleinere hoeveelheden en individuele verpakkingen van het product beschikbaar.


Richard Baker Furniture.

Meer orderflexibiliteit
Medite Smartply kondigde recentelijk aan dat Medite MR Plus ook in het Verenigd Koninkrijk en Ierland verkrijgbaar is, waardoor de voorraad is toegenomen. Mede dankzij deze ontwikkeling en het aanhoudende succes bij afnemers die volledige vrachtwagenladingen hebben besteld, zijn er nu ook individuele verpakkingen MR Plus verkrijgbaar voor afnemers in heel Europa. Naar verwachting komt dit de verdere verkrijgbaarheid van het product nog meer ten goede en maakt dit nog meer product- en orderflexibiliteit mogelijk.

Vochtbestendig en innovatief MDF
Medite MR Plus is een premium, vochtbestendige verlijmde MDF-plaat. De innovatieve plaat is aan beide zijden voorzien van een witte grondlaag en een niet-transparante, UV-gehard coatingsysteem met een matte glanzende afwerking. Het paneel heeft alle voordelen van Medite MR, maar biedt dankzij de grondlaag extra gemak, wat tijd, moeite en geld bespaart.

De vochtbestendige eigenschappen maken het paneel ideaal voor keuken- en badkamermeubels, gedetailleerde timmerwerken, meubelprojecten, winkelinrichtingen en evenementen- en beursstands.

Energieneutraal tegen 2050
Medite Smartply produceert een breed assortiment milieubewuste houten platen. Deze zijn allemaal volledig gecertificeerd, UKCA en CE gemarkeerd en afkomstig van legale bronnen. Als bedrijf streeft Medite Smartply ernaar om tegen 2050 energieneutraal te zijn, door de CO2-uitstoot in het hele bedrijf en de toeleveringsketens te verminderen.

Meer informatie:
Medite Smartply
www.mdfosb.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.