De Groot Bewerkingsmachines en Cutr bundelen de krachten

"Deze samenwerking is een gamechanger in de houtbewerkingsindustrie"

De Groot Bewerkingsmachines en Cutr bundelen krachten. Samen willen De Groot en Cutr houtproductie makkelijker, sneller en goedkoper maken, voor iedereen in de houtindustrie.

"Deze samenwerking is een gamechanger in de houtbewerkingsindustrie. We slaan de handen ineen met Cutr om oplossingen te ontwikkelen die onze machines naadloos integreren met de software van Cutr. Deze dynamische combinatie stelt houtbewerkingsbedrijven in staat om hun bedrijfsvoering te optimaliseren, kosten te verlagen en ongeëvenaarde efficiëntie te bereiken", aldus De Groot Bewerkingsmachines.Verwachten
In de komende maanden zal De Groot Bewerkingsmachines nieuwe en innovatieve oplossingen introduceren die het beste van hun machines combineren met de software van Cutr. "We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking de houtbewerkingsindustrie naar nieuwe hoogten zal brengen en we kunnen niet wachten om samen aan de reis te beginnen."

Wie is Cutr?
Cutr is een productieplatform dat klanten verbindt met een netwerk van betrouwbare productiepartners. Op dit platform kunnen bedrijven die te veel werk hebben, werk uitbesteden en bedrijven die ruimte hebben voor extra werk, werk aannemen.

Het is een online platform waar houtbewerkers hun CAD-bestanden kunnen uploaden, offertes kunnen aanvragen en projecten, of delen ervan, kunnen laten produceren door andere houtbewerkers. Cutr vereenvoudigt het productieproces door de communicatie te stroomlijnen, kwaliteitscontroles te garanderen en onderdelen op de gewenste plek af te leveren.

Wil je graag meer weten over Cutr en wat ze doen? Cutr is op 8 en 9 november aanwezig bij De Groot Ontmoet: Massief & Plaat. De kans om alles te ontdekken over Cutr.

Meer informatie:
Cutr
Singel 542
1017 AZ Amsterdam
+31 (0)20 261 9355
hello@cutr.ai
www.cutr.com

Meer informatie:
De Groot Bewerkingsmachines
Industrieterrein Kruisstraat
Vinkenveld 3
5249 JN Rosmalen
+31 73 547 1300
info@degroot.nl
www.degroot.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.