Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mirjam Snapper versterkt managementteam van Easysofa

Easysofa breidt zijn managementteam verder uit met een bekende uit de markt. Mirjam Snapper komt per 01-01-2024 de ES Group verder versterken. Mirjam heeft haar sporen reeds verdiend in de markt en was 18 jaar werkzaam bij Bert Plantagie BV, waarvan het laatste jaar als CEO. Binnen de ES Group wordt Mirjam als CMO verantwoordelijk voor marketing en new business.

Lex van Verseveld, eigenaar ES Group, geeft aan blij te zijn met deze aanwinst voor zijn managementteam: “De afgelopen jaren zijn de interne organisatie, collectie en marktpositie van ES Group verder verstevigd. Er zijn bewuste keuzes gemaakt om een nieuwe groeifase in te luiden, zowel nationaal als buiten de landsgrenzen. Met de toevoeging van Mirjam haar expertise is het managementteam klaar voor de verwezenlijking van onze ambitieuze toekomstplannen”.

Volgende week zal Easysofa met een prachtige stand deelnemen aan Meubelbeurs Brussel, in januari wordt de collectie gepresenteerd op de IMM in Keulen. Er worden meerdere nieuwe modellen en stoffen getoond, waaronder ook de nieuwe WOW-outdoor collectie.

Meer informatie:
ES Group
www.easysofa.com