''Potentie om hartstikke hip te worden!''

Bart Brugman wordt agent van Italiaans designhuis Instabilelab

Per 1 november is Bart Brugman de agent voor Nederland van het Italiaanse designhuis Instabilelab. Dit jonge, creatieve en innovatieve merk, dat sinds 2015 op de markt is, maakt muraal behang, interieurstoffen en karpetten.

Ben Brugman, zoon van Bart, is erg enthousiast over deze nieuwe samenwerking, die hij samen met het team van Instabilelab tot stand heeft gebracht. Bart is heel trots op zijn zoon: “Ben gaat mijn bedrijf overnemen en voortzetten en gaat dat, zoals het ook moet, helemaal op zijn eigen manier doen. Met mooie merken en producten die hem een goed gevoel geven. Instabilelab is zo’n merk dat in alle opzichten bij ons past omdat ook zij op hun gevoel afgaan, terwijl het ondertussen een hyper modern en technologisch bedrijf is.”

"Het creatieve proces volgt geen gebruikelijk pad, maar eerder onze vindingrijkheid," zegt Stefano Munaretto, oprichter en artistiek directeur van Instabilelab. "Alles wat we zien, horen, lezen, kan leiden tot creatieve inspiratie, die van idee en verbeelding in een daadwerkelijk beeld kan veranderen. Wij kiezen altijd het pad van originaliteit en de zoektocht naar onze eigen stijl: alleen dan kunnen we ons echt vrij voelen."

Het Venetiaanse bedrijf besteedt speciale aandacht aan de duurzaamheid van zijn productieprocessen en investeert in de voortdurende ontwikkeling van hoogwaardige designproducten, die speciaal gemaakt worden in elk gewenst formaat, grafische uitwerking en kleur, en die de verrassende stijl van Instabilelab weerspiegelen, zonder decoratieve clichés. Bij de productie van het behang, van vlies tot vinyl en Fibratex (gemaakt van antibacterieel, water- en weerbestendig glasvezel), zijn lokale leveranciers en ambachtslieden de hoofdrolspelers in het goed georganiseerde proces van correcte leveringen.

Dit merk is voor Bart Brugman een perfect passende aanvulling op het bestaande merkenpakket met o.a. Cole & Son, Lewis & Wood en Les Dominotiers. Ben Brugman zegt hierover: “Instabilelab is een modern merk met alle potentie om hartstikke hip te worden als het gaat om design, uitstraling en vooral de prachtige producten van een hoog niveau. Internationaal groeit dit merk erg snel en wij hebben er ontzettend veel zin in om er in Nederland ook een succes van te maken.”

Bart Brugman is er helemaal klaar voor om de bestaande en nieuwe Instabilelab klanten van dienst te zijn en in januari zal de collectie ook uitgebreid te zien zijn in hun showroom in het ETC Design Center in Culemborg.

Meer informatie:
Bart Brugman
info@bartbrugman.com
www.bartbrugman.com
www.instabilelab.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.