Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SBTi keurt netto nul doelstellingen van Fagerhult Groep op wetenschappelijke basis goed

De algemene doelen voor de korte en lange termijn van de Fagerhult Group zijn gevalideerd en goedgekeurd door het Science Based Targets initiative (SBTi). De langetermijndoelstelling om op wetenschappelijke basis netto-nul te worden is vastgesteld op uiterlijk 2045.Energie-efficiƫntie staat hoog op de agenda om de klimaatdoelstellingen te halen en de verlichtingsindustrie heeft hierin een rol te spelen. Verlichting neemt tot 15 procent van het wereldwijde energieverbruik voor haar rekening en door gebruik te maken van de nieuwste slimme verlichtingsoplossingen kunnen gebruikers hun energieverbruik met wel 90 procent terugdringen.

"We zijn er erg trots op dat onze doelstellingen zijn goedgekeurd door het Science Based Targets initiative. Deze validatie bevestigt onze niet aflatende inzet om klimaatverandering aan te pakken en zorgt ervoor dat onze acties zijn gebaseerd op wetenschap en consistent zijn met de doelstellingen van het Klimaatakkoord van Parijs. We zullen onze voortgang op een transparante manier blijven volgen en rapporteren", zegt Bodil Sonesson, CEO van de Fagerhult Group.

Meer informatie:
Fagerhult Group
www.fagerhultgroup.com

Publicatiedatum: