Mathieu Lehanneur wordt Maison&Objet Designer of The Year

Jaarlijks selecteert Maison&Object de 'Designer of the Year', waarbij het werk van erkende talenten in de internationale interieur-scene wordt gevierd. Voor de editie van januari 2024 wordt het werk van Mathieu Lehanneur belicht. De Franse ontwerper staat wereldwijd bekend om zijn talent om technologie, kunst en design te verenigen.

Lehanneur's aanpak is multidisciplinair, variërend van objecten tot architectuur, van kunstwerken tot producten, en van handgemaakte stukken tot geavanceerde technologische werken. Zijn ontwerpen worden geïnspireerd door de natuur, wetenschap, geschiedenis en technologie. Hij houdt van experimentatie en het ontdekken van nieuwe creatieve terreinen en werkt samen met toonaangevende ambachtslieden.

In januari zal hij een exclusief project presenteren op de beurs: Outonomy, een ambitieuze, baanbrekende en poëtische ruimte die tot doel heeft op een optimistische manier opnieuw na te denken over onze samenleving met het leven. De ambitie? Nadenken over nieuwe manieren van samenleven met de natuur, terwijl esthetiek en comfort worden gecombineerd.

De volgende editie van de beurs vindt plaats van 18 tot 22 januari 2024.

Meer informatie:
Maison&Objet
www.maison-objet.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.