Shannon Daams van SD Styling present op Meubelbeurs Brussel:

'Al vijf jaar krijg ik de vraag van klanten: 'Kun je ook betaalbare nachtkastjes leveren?''

"Het is bijna zover! De meubelbeurs in Brussel staat voor de deur. Na tal van positieve reacties tijdens voorgaande beurzen, ben ik vol trots om de nieuwste collectie nachtkasten te presenteren op de stands van Ultima Bedden (hal 6, stand 306) en Equilli (6-210). Ben jij ook van plan om langs te komen?", vraagt Shannon Daams, eigenaresse van SD (Styling & Design)."Na jarenlange ervaring bij grote retailers te hebben opgedaan, ben ik ruim 5 jaar geleden mijn eigen bedrijf begonnen als retailstylist/ontwerper. Met mijn specialisatie in de beddenbranche help ik voornamelijk beddenwinkels om hun showrooms naar een hoger niveau te tillen, omdat de juiste presentatie en communicatie naar jouw klanten van essentieel belang zijn. Als professioneel retailstylist sta ik klaar om ondernemers te ondersteunen in het visueel overbrengen van hun boodschap. Ik bied verschillende abonnementen aan waarin ik winkeliers structurele stylingondersteuning bied, waardoor ze volledig ontzorgd worden. Zowel het huren van decoratie als inkoop behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast ontwerp ik graag nieuwe interieurs voor showrooms. In de afgelopen jaren heb ik al voor tal van beddenzaken volledig nieuwe winkelconcepten ontwikkeld. Onlangs ben ik gestart met mijn eigen lijn nachtkasten.

"Al 5 jaar lang krijg ik steeds dezelfde vraag van mijn klanten: "Kun jij ook leuke, betaalbare nachtkastjes leveren die bovendien de juiste afmetingen hebben?" De nachtkastjes die momenteel op de markt zijn, zijn vaak te laag of te prijzig. Jarenlang heb ik alle grote meubelbeurzen bezocht, op zoek naar nachtkastjes, maar mijn klanten hadden gelijk: ze zijn simpelweg niet of nauwelijks te vinden. Daarom ben ik het afgelopen jaar naar India gereisd om de mogelijkheden te onderzoeken, en met succes! Inmiddels is de collectie uitgebreid met 15 verschillende modellen in diverse kleuren."

"Eigenlijk droomde ik al vanaf het begin van mijn eigen bedrijf van het opzetten van mijn eigen merk, en ik ben enorm trots dat de eerste stappen in die richting zijn gezet. De collectie is zeer divers en sluit goed aan bij de huidige markt en toekomstige trends.

Als je interesse hebt in de collectie, kun je tijdens de beurs in Brussel een pre-order plaatsen. De eerste levering vindt plaats in het eerste kwartaal van 2024. Vanaf dat moment zijn de nachtkasten direct uit voorraad leverbaar en kun je eenvoudig nabestellen. Wil je meer informatie? Kom dan zeker een kijkje nemen op de stand, en ik vertel je graag meer. Een deel van de collectie is nu al te zien op mijn website SD Styling", besluit Shannon.

Meer informatie:
SD Styling
Shannon Daams:
06-38753821
info@sdstyling.nl
www.sdstyling.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.