"De oorspronkelijke versie van de HAKU-tafel was al een bestseller"

Award winnende elektrische tafel van Modulax te zien op Meubelbeurs Brussel

'Welkom in de wereld van innovatie en modern wonen, waar traditie samensmelt met technologie.' Dat meldt Modulax. Het Vlaamse meubelbedrijf presenteert op Meubelbeurs Brussel de revolutionaire HAKU Elektrische Eettafel.

"De inspiratie voor de HAKU elektrische eettafel is voortgekomen uit een consistente vraag die door onze gebruikers aan Modulax werd gesteld: hoe kunnen eetruimtes zich aanpassen om te voorzien in verschillende situaties, van intieme familiediners tot grotere bijeenkomsten? Als gevolg daarvan introduceerden we de innovatieve HAKU elektrische eettafel die vrij kan uit- en inschuiven, waarbij moderne slimme functies samensmelten met traditioneel design. De verborgen, ruimtebesparende vormgeving en minimalistische esthetiek belichamen de toewijding van Modulax aan innovatief productontwerp. De oorspronkelijke versie van de HAKU-tafel was al een bestseller. Maar onze zoektocht naar excellentie leidde tot verbetering van de praktische bruikbaarheid en esthetiek, met nieuwe ontwerpmogelijkheden als resultaat.""De HAKU Elektrische Eettafel beschikt over een inklapbaar uitschuifbaar paneel dat discreet blijft wanneer het niet in gebruik is, voor stabiliteit en ruimtebesparing. Activeer het, en de tafel breidt uit om ruimte te bieden aan grotere bijeenkomsten. Uitgerust met een op AI gebaseerd beveiligd sensorsysteem, detecteert het obstakels tijdens het uitschuiven, wat de veiligheid van de gebruiker garandeert. Met een ingebouwde, oplaadbare batterij (die tot drie maanden meegaat zonder opladen) kan HAKU normaal werken tot een maand op één lading. Alle mechanische onderdelen en bedrading zijn slim verborgen, met een opgeruimde uitstraling, terwijl opladen gemakkelijk toegankelijk blijft. Daarnaast is de tafel voorzien van een kinderslot."


Bram met zijn vader Hans Vandendriessche, met voor zich de prestigieuze '2023 China Furniture Product Innovation Award'.

Deze combinatie van innovatie en aanpasbaarheid onderscheidt de HAKU Elektrische Eettafel binnen het indrukwekkende assortiment van Modulax. "Het is dan ook geen verrassing dat het onlangs de "2023 China Furniture Product Innovation Award" heeft ontvangen in de categorie Eetmeubilair en de voorkeurskeuze is geworden voor degenen die hun eetervaring willen verheffen.

HAKU electric table
Klik op bovenstaande afbeelding voor een groter plaatje.

The Award-Winning HAKU Electric
Dining Table is te zien op:

Meubelbeurs Brussel
Hal 5 - stand 104.

Meer informatie:
Modulax
www.modulax.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.