Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oscar Diele, CEO Flinders Design:

"Wie zegt dat logistieke centra niet adembenemend mooi kunnen zijn?"

"Wie zegt dat logistieke centra niet adembenemend mooi kunnen zijn?", begint Oscar Diele, CEO van Flinders Design. Deze week onthulde het Deense bedrijf Bestseller het conceptontwerp voor het nieuwe logistieke centrum van 155.000 m2 dat begin volgend jaar in Nederland zal worden gebouwd. "Trots om met Flinders Design onderdeel van deze ondernemende familie te zijn."Gemaakt door de gerenommeerde architectuurstudio Henning Larsen, ligt de nadruk niet alleen op esthetisch ontwerp, maar ook op het ontwikkelen van een werkruimte van wereldklasse en een divers landschap. Wanneer het voltooid is, zal dit het grootste logistieke centrum in Europa zijn, gemaakt van massief hout afkomstig van FSC-goedgekeurde leveranciers.“We zijn blij dat we het ontwerp van ons nieuwe logistieke centrum kunnen onthullen, waarvoor we hele grote ambities hebben. Niet alleen omdat het onze kansen op toekomstige groei versterkt, maar ook omdat het ontworpen is om uit te blinken in duurzaam bouwen, niet in de laatste plaats door de keuze voor massahout in de constructie. We wilden dat het gebouw ons verlangen naar esthetisch
ontwerp zou laten zien."Bestseller, moederbedrijf van onder meer Vila, Jack & Jones en Vero Moda, bouwt een distributiecentrum van 155.000 m2 in Lelystad. Als het Logistics Center West (LCW) in 2026 wordt opgeleverd.

Bron: Oscar Diele

Publicatiedatum: