Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Warmtekussen en verwarmde boven- en onderdeken

Beurer lanceert complete Green Planet-serie

"Fluweelzacht, ontworpen in modern grijs en - het belangrijkste - de boven- en onderkant zijn gemaakt van 80 tot 100% gerecycled materiaal', begint Beurer. De nieuwe Green Planet serie bestaat uit een warmtekussen, een verwarmde bovendeken en een verwarmde onderdeken.Een mijlpaal in de duurzaamheidsdoelstellingen van Beurer is het ontwikkelen van duurzame producten die gemaakt zijn van duurzame materialen met een optimale CO2-voetafdruk, die uiteindelijk gerecycled of hergebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn alle behuizingen van de handschakelaars gemaakt van tot 50% gerecycled plastic. De verpakking is compacter en gemaakt van 100% gerecycled karton.

De HK 123 XXL Cosy Grey Green Planet warmtekussen, welke hierboven is weergegeven, is van groot formaat met donzig oppervlak, gemaakt van 100% gerecycled materiaal en heeft zes temperatuurstanden, elektronische temperatuurregeling en automatische uitschakeling na 90 minuten voor veiligheid.

Koude dagen en nachten behoren tot het verleden met de HD 75 Nordic Grey Green Planet verwarmde deken. Gemaakt van 100% gerecycled materiaal samen met zes temperatuurstanden vindt iedereen zijn eigen warmteniveau. Bij gebruik op niveau 1 en 2 werkt het product bovendien in de Eco-modus en verbruikt het minder energie.

Het derde hoogtepunt uit de nieuwe serie is de UB 60 Green Planet verwarmde onderdeken. Deze levert gewenste warmte precies waar dat het beste is. De boven- en onderlaag zijn gemaakt van 80% gerecycled zacht fleece. De UB 60 Green Planet heeft een automatische uitschakelfunctie na 12 uur en het Beurer veiligheidssysteem zorgt voor gemoedsrust, zelfs terwijl je slaapt.

Meer informatie:
Beurer
www.beurer.com

Publicatiedatum: