Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sleeptrade BV neemt beddenmerk over

Sleeptrade, die via haar formule Beddenspecialist.nl al enige jaren het merk Perzona voert bij de aangesloten Beddenspecialist.nl winkels, gaat de onderdelen van het merk Perzona onderbrengen binnen de diverse activiteiten van het bedrijf. Al dan niet onder het merk Perzona. Vanaf 30 oktober 2023 komt het merk Perzona officieel in handen van Sleeptrade.Directeur Maarten Stoffels: "We voeren al enkele jaren het unieke 3D meetsysteem van Perzona onder ons label SlaapID en onder de noemer SlaapID postuurmeting. Wij willen dit meetsysteem graag uitbreiden en optimaliseren, maar dit is alleen interessant als we dit in eigen beheer kunnen doen. Ons doel is daarbij om het meetsysteem te kunnen koppelen aan al onze collecties en niet alleen aan Perzona producten. Daarnaast overwegen we ook om het meetsysteem voor derden onder eigen label te gaan ontwikkelen. Het overnemen van het patent om 3D metingen uit te voeren in winkels biedt ons de kans en bescherming om deze onderscheidende meetservice exclusief via winkels aan te bieden aan consumenten."

Stoffels vervolgt: “Naast het meetsysteem neemt Sleeptrade ook de patenten op de matrassen van Perzona over. Deze matrassen passen vanwege de aanpasbaarheid heel goed in de op-maat-adviesstrategie van Beddenspecialist.nl. Hetzelfde geldt voor de unieke verstelbare boxspring, welke is ontworpen door Ben Hoek. Het design en de technische mogelijkheden van deze boxspring zijn prachtig en het patent biedt ook goede bescherming. Dit is een mooie toevoeging aan de collectie. Overigens nemen wij niet het bedrijf Perzona over, maar alleen diverse ‘assets’, zoals o.a. de merken, de patenten, het meetsysteem en een deel van de voorraad.”

Het merk Perzona zal vanaf 1 november 2023 alleen nog gevoerd worden bij de winkels van Beddenspecialist.nl. Sleeptrade gaat de komende maanden gebruiken om de diverse producten door te ontwikkelen. Daarna wordt bepaald of het merk Perzona op de markt actief blijft of dat de verschillende onderdelen van het merk Perzona ondergebracht zullen gaan worden bij de eigen merken van het bedrijf.

Meer informatie:
Sleeptrade
www.sleeptrade.nl

Publicatiedatum: