Nieuwste Decorette-locatie feestelijk geopend

Afgelopen vrijdag, 20 oktober is de nieuwste Decorette-locatie in Assen feestelijk geopend. Nico Vanderveen en Jelle Vanderveen runnen deze winkel, gevestigd op de woonetage in Warenhuis Vanderveen Assen.


"Deze plek hadden we niet mooier kunnen wensen: op de woonetage van Vanderveen warenhuis in Assen, het grootste warenhuis van Noord-Nederland, al sinds 1897. Of zoals ze het zelf zeggen: Hét Grand Magasin van het Noorden", laat acquisitiemanager Jacob Mink namens EK Nederland weten.

Waarom is er gekozen voor de woonformule van Decorette?
Jacob: "Het blijkt dat het best wel lastig is om alles zelf goed te regelen als je een woonwinkel runt. Denk daarbij niet alleen aan inkoop en verkoop, maar ook aan bijvoorbeeld marketing en branding.""Als Decorette doen we eerst een uitgebreid vestigingsplaatsonderzoek, voor zekerheid van een winkel die echt van waarde is voor de klanten in de regio", vervolgt hij. "Daarnaast ontzorgen we de ondernemer. Er wordt een compleet nieuwe winkel gebouwd in de nieuwste stijl die past bij de wensen van het huidige en toekomstige winkelpubliek. Daarnaast kan er meegelift worden op de rijke geschiedenis, het merk en de naamsbekendheid van Decorette. Dat alles bij elkaar zorgt voor een beter rendement", aldus Jacob Mink.

Meer informatie:
Decorette Assen
www.decorette-assen.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.