Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Maximale hygiëne in het kleinste kamertje'

Steeds meer mensen willen bewuster leven en zuinig omgaan met hulpbronnen. Met name in het kleinste kamertje valt daar nog winst te behalen, zoals te besparen op de dagelijkse consumptie van toiletpapier. Dat vindt Duravit.

Alternatief voor een traditionele wc is een duurzame douche-wc. Een douche-wc reinigt veel zachter, grondiger en is duurzamer omdat er geen toiletpapier aan te pas komt. De douche-wc is het eigentijdse en duurzame alternatief.De SensoWash D-Neo biedt moderne hygiëne met doordachte technologie. Naast de standaardfuncties zorgt de geïntegreerde verwarming van de zitting voor comfort. Alle techniek is hier in het keramiek geïntegreerd. Met zijn pure esthetiek in een helder design past SensoWash D-Neo discreet in elke ruimte en past het perfect bij alle Duravit designseries.

De verschillende functies van de SensoWash D-Neo worden bediend via een afstandsbediening. De individuele instelling van watertemperatuur en -druk zorgen voor maximaal douchecomfort. Met een nachtlampje zorgt SensoWash D-Neo ook voor veiligheid bij nachtelijk toiletbezoek. Rimless-technologie en het zeer effectieve, antibacteriële HygieneGlaze keramische glazuur zorgen daarnaast voor optimale hygiëne.

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl

Publicatiedatum: