Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PPC breidt uit naar België met nieuw filiaal

PPC (Plinten & Profielen Centrale), B2B groothandel in vloeren, randafwerking en meer dan 16.000 andere producten, breidt uit in België. Het nieuwe filiaal, gelegen aan de Planetariumlaan 23D in Antwerpen (Wilrijk), onderstreept de ambitie van PPC om haar lokale service en bereikbaarheid voor de vloerenspecialist in België te versterken.Aanwezigheid in België
Naast de al bestaande vaste leverdagen in België, versterkt dit filiaal de service door klanten ook de mogelijkheid te bieden hun producten zelf af te halen. De aankomende weken wordt er intensief gewerkt aan de inrichting en voorbereiding van deze nieuwe locatie. Vanaf medio december zal de nieuwe locatie van PPC openen en zullen zij met veel plezier klanten ontvangen.

"Door onze aanwezigheid in België uit te breiden, hopen we nog dichter bij onze klanten te staan en hen snel en gemakkelijk te voorzien van de producten en diensten die ze nodig hebben", laat PPC weten.

Het gemak van afhalen
Ondanks het motto “Graag gebracht!” en dat geheel gratis, begrijpt PPC dat klanten soms de voorkeur geven aan afhalen. Daarom biedt het nieuwe filiaal in Antwerpen zes dagen per week een efficiënte afhaalservice met een ruim assortiment, vakkundig advies en een plek voor vakgenoten om ideeën uit te wisselen. Bovendien is er een showroom aanwezig om te gebruiken.

Met al zes filialen op haar naam en een wagenpark van 21 bestelwagens en 10 vrachtwagens, die dagelijks alle bestellingen rondbrengen, zet PPC in op service in de vloerensector. Deze uitbreiding naar Antwerpen benadrukt hun visie en missie om vloerspecialisten doelgericht en vakkundig te bedienen.

Meer informatie:
PPC (Plinten & Profielen Centrale)
Planetariumlaan 23D
2610 Antwerpen
33186447
[email protected]
www.plintenenprofielencentrale.nl

Publicatiedatum: