Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ad Schinkelshoek van behanggroothandel Dutch Wall Decor:

''Dit zou wel eens het meest gefotografeerde product van InCoDa kunnen zijn''

Dutch Wall Decor is een behanggroothandel in de Benelux, gevestigd in Alblasserdam en opgericht in 1972. Het bedrijf voert een zeer breed assortiment glasweefsel­behang/renostuc, alle types wand­bekleding en prints, lijmen en aan­verwante artikelen van hoog­waardige kwaliteit. Het was de tweede keer voor Dutch Wall Decor dat ze deelnamen als exposant aan de Interieur Collectie Dagen (InCoDa). Hoe blikken ze hierop terug?


V.l.n.r.: Harold, Ad en Jacqueline op de beurs.

Op de valreep
Eigenaar Ad Schinkelshoek: ''In 2022 waren wij, als Dutch Wall Decor, in eerste instantie eigenlijk helemaal niet van plan deel te nemen aan de InCoDa-beurs. Op de valreep werd toch tot deelname besloten en dat beviel zo goed dat er dit jaar voor een veel grotere stand werd gekozen. Hier konden op een spraakmakende manier de nieuwste behangcollecties van Erismann, Zambaiti en Duro worden getoond aan het geïnteresseerde publiek. Bestaande maar ook veel nieuwe klanten wisten de stand van Dutch Wall Decor te vinden, waardoor het steeds erg druk was.

''Op de grote, open stand was voldoende ruimte om op de achterwand het beroemde schilderij van Jacob van Ruisdael, de “Molen, Wijk bij Duurstede”, te tonen, die afkomstig is uit de Zooom collectie van Erismann en gedrukt op een hoogwaardige vinyl-behangkwaliteit. Dit fotobehang zou wel eens het meest gefotografeerde artikel van deze beurs kunnen zijn geweest!,'' licht ook Jacqueline Bohlken toe.

Brede interesse
''Aan weerszijde van deze foto zat luxe behang uit de nieuwe Trussardi collectie van Zambaiti met een opvallend 3d-effect, waarbij veel bezoekers de verleiding niet konden weerstaan om dit van dichtbij te bekijken en de structuur te voelen. Aan de zijkanten van deze achterwand zat een retro-dessin in een trendy goudkleur uit de nieuwe collectie Aruba van Erismann: pittige kleuren, vrolijke dessins, afgewisseld met prachtige uni’s en aantrekkelijk geprijsd. Nieuw op de beurs waren de collecties van het Zweedse merk Duro: ultra-matte uni’s en typische Scandinavische patronen en kleuren. ''Liefhebbers van Nordic-design lopen er gelijk mee weg, maar het viel ons op dat de interesse veel breder was. De lange looptijd van deze tijdloze collecties staat garant voor een risicoloze investering in collectieboeken.''

Colpaert kwasten
''Net als vorig jaar konden professionele schilders en behangers ook terecht op onze stand, niet alleen om de laatste trends in behang te bekijken maar ook om de nieuwste behangplakmachines, behangtafels en het assortiment van Colpaert kwasten te bekijken. Hier konden we ook ons assortiment renovlies, behanglijm en glasweefsel laten zien en dan kost het niet veel moeite om klanten ervan te overtuigen dat het merk Renostuc staat voor de beste kwaliteit op het gebied van verwerking, waardoor je uiterst scherpe m2 prijzen kunt realiseren!''

Conclusie: ''Editie 2023 was voor ons een succes en daarom hebben we al weer ingetekend voor dezelfde stand in 2024 en hopen veel bezoekers weer te mogen verwelkomen!,'' besluiten Ad Schinkelshoek en Jacqueline Bohlken.

Meer informatie:
Dutch Wall Decor
Ad Schinkelshoek
[email protected]
www.dwd.nu