Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurman Erwin Hoekstra (50) laat na 27 jaar z'n droom in vervulling gaan

Erwin Hoekstra, tot voor kort accountmanager bij Suncoblinds, kondigt een nieuwe mijlpaal aan op social media. "Met meer dan 27 jaar ervaring in de interieurbranche heb ik altijd gedroomd van het starten van mijn eigen onderneming. Deze droom is door de jaren heen alleen maar sterker geworden, en met de kennis en expertise die ik heb opgedaan, voel ik dat het nu het juiste moment is om deze droom werkelijkheid te maken."


Erwin Hoekstra, eigenaar van Hoekstra Interieur.

Nu Erwin de leeftijd van 50 jaar heeft bereikt, is hij vastbesloten om zijn visie tot leven te brengen door het openen van zijn eigen winkel, gevestigd in het hart van Beverwijk. "Mijn winkel zal gespecialiseerd zijn in raamdecoratie, gordijnen en buitenzonwering, en ik zal tevens een selectie hoogwaardige vloerkleden aanbieden. Dit is het resultaat van vele jaren toewijding, passie en hard werken in de interieurbranche."

"Ik ben dankbaar voor alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan gedurende mijn carrière, en ik kijk er naar uit om deze expertise te delen met mijn gewaardeerde klanten. Mijn doel is om hen te helpen bij het transformeren van hun huizen en ruimtes in ware oases van comfort en stijl."

Per 1 december zal de winkel officieel geopend worden. Tevens zal dan de naam bekendgemaakt worden.

Bron: Erwin Hoekstra

Publicatiedatum: