Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

INretail in debat met politici om belang retail extra onder de aandacht te brengen

Na de herfstvakantie barst de verkiezingscampagne los in Nederland. De politiek zal alles op alles zetten om in aanloop naar de verkiezingen van 22 november gunstig bij de kiezer in beeld te komen. Alle partijen die meedoen beloven van alles in hun verkiezingsprogramma, maar wat betekenen deze concreet voor de retail? Hierover gaat INretail met de politici in debat en ze brengen het belang van de retail extra onder de aandacht.Samen met Castro Communicatie houdt INretail op 6 november van 16.30-18.00 uur het Nationaal Retail Debat. Politici van verschillende partijen gaan met elkaar in debat over hun beloften voor de retail de komende kabinetsperiode. VVD, GroenLinks/PvdA en BBB hebben als koplopers in de peilingen al toegezegd.

Debatleider is Frits Huffnagel van Castro Communicatie en tevens presentator bij BNR en voormalig-wethouder in Amsterdam. Telegraaf, Retailtrends, Fashion United en DeOndernemer zijn erbij en doen verslag. Aanmelden kan via deze link.

Meer informatie:
INretail
www.inretail.nl

Publicatiedatum: