Salon- of bijzettafel Rolf Benz KIO:

'Verbinding van gesmolten glas en staal'

Onze wereld is vol individuen. De salon- of bijzettafel Rolf Benz KIO is hiervan het beste voorbeeld met zijn individuele verbinding van gesmolten glas en staal. Rolf Benz KIO is geïnspireerd door de eenvoudige schoonheid van deze materiaalcombinatie. De bewerking van het blad van gesmolten glas geeft elk exemplaar een individueel, uniek karakter.

Onder het levendige glazen oppervlak, dat naar keuze leverbaar is in Parsolglas grijs of brons, komt het gepoedercoat staal goed tot zijn recht. Het kruisvormige stalen onderstel ondersteunt het tafelblad en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: zwart mat RAL 9017 of Marrone metallic. "Rolf Benz KIO contrasteert geslepen purisme met een emotionele textuur – en het is precies deze tegenstelling in het ontwerp van Sebastian Herkner die elke ruimte verrijkt", besluit Rolf Benz het persbericht.

Meer informatie:
Rolf Benz
www.rolf-benz.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.