Petra Bettgens van Eftrade op Design Nation:

'Dit is de hit van de show!'

Op Design Nation, het B2B-event in Kortijk Xpo dat donderdag 19 en vrijdag 20 oktober jl. plaatsvond was Petra Bettgens van agenturenbedrijf Eftrade een van de exposanten. Zij is agent in de Benelux voor het merk Jan Kurtz. "Dit is de hit van de show. Het concept is zoooo leuk", zegt ze enthousiast, onderwijl wijzend naar een groene bank.


Petra Bettgens van agenturenbedrijf Eftrade op Design Nation.

Tussen het uitgebreide aanbod designmeubelen, verlichting, interieurtextiel en decoratieobjecten op Design Nation stond daar opeens in een van de showrooms een aparte bank met daarvoor een fluorescerende tafel. Je moet wat doen om op te vallen... "Ja Flip, zo heet deze bank, is de hit van de beurs", heeft Petra zelf besloten. "In één seconde kun je dit zitmeubilair veranderen in een loungebank voor in een hotel, om maar wat te noemen. En als je de beide kussens een beetje schuin zet, kun je je mobiel wegleggen en lekker met elkaar kletsen", geeft ze aan.

Ook over de felgroene tafel The Feel van Sebastian Herkner heeft ze wat te zeggen. "Met dit meubelstuk kun je een bepaald accent in een ruimte aanbrengen. Ik adviseer niet om met deze knalkleuren een hele verdieping te vullen", zegt ze lachend.

Meer informatie:
Jan Kurtz | Eftrade
Tel. 06 250 42 100
info@eftrade.nl
www.eftrade.nl
www.jankurtz.de


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.